Sirwenshi isimli üyenin son içerikleri

1. Sirwenshi

Steam İndirme Hızı Sorunu

Merhaba arkadaşlar steam üzerinden pubg indirmek istediğimde internet hızım 100kb seviyelerine kadar düşüyor ancak farklı bir oyun indirdiğimde kendi internet hızlarımı alabiliyorum sorun sizce nerededir?
  2. Sirwenshi

Bu bileşenler uyumlu mu

ikisi de 8gb biri 256bit birisi 128bit ancak şuan ki zamana göre düşünürsek saf güç yerine dlss gibi özellikler biraz daha performans sağlıyor 4060 alıp güncel bir şekilde kullanabilirsin diye düşünüyorum
  3. Sirwenshi

Kablosuz Ekrana Bağlanamama Sorunu

Merhaba Samsung Smart 43inç M7 monitör kullanıyorum bilgisayarımdan kablosuz olarak görüntü paylaşabiliyordum ancak şuan bağlanamıyorum bağlanamadı hatası veriyor sizce sorun nedir yardımcı olur musunuz?
  4. Sirwenshi

Bu bileşenler uyumlu mu

B serisi bir anakart tercih etmen yeterlidir.
  5. Sirwenshi

Bu bileşenler uyumlu mu

yapmaz ancak bütçe olarak bilmiyorum yazmamışsın ama anakartı bir tık yükseltebilirsen daha şahane olur gibi duruyor :)
  6. Sirwenshi

Öneri Buds3Pro vs Freebuds Pro 2

Samsung Telefon kullanıyorum iki kulaklık arasındayım kararsız kaldım hangisini almalıyım ve neden ?
  7. Sirwenshi

Samsung Tablete Windows Yükleme

Merhabalar Samsung S9 Ultra Tabletim Var Nasıl W10 veya W11 Yükleyebilirim??
  8. Sirwenshi

HyperX Alloy Core RGB - Bu klavye iyi mi? Daha iyisi var mı?

Değişeli çok oldu ama membran klavyelere göre hala iyi olduğunu düşünüyorum
  9. Sirwenshi

İki Kulaklık Arasındayım Sizce Hangisi?

Oyun Amacıyla Kullanıyorum
  10. Sirwenshi

İki Kulaklık Arasındayım Sizce Hangisi?

Merhaba Arkadaşlar Kullanan Varsa Yorum Yapabilirse Sevinirim. 1. Kulaklık: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46N5G7Z?tag=akakceprime-21 2. Kulaklık...
  11. Sirwenshi

2 Üniversite Olur mu Nasıl Olur ?

Coğrafyadan vazgeçeceğim sanırım
  12. Sirwenshi

2 Üniversite Olur mu Nasıl Olur ?

Arkadaşlar Merhaba, Halihazırda açıköğretim İstanbul Üniversitesi Coğrafya Okumaktayım. Bu sınava da girip uzaktan öğretim Bilgisayar Programcılığı kazandım 2. Bölüme gidebilmek için 1. den vazgeçmek mi lazım yoksa beraber okuyabiliyor muyum ?
  13. Sirwenshi

Teknik Araç Bilgisi Olan Destek Olabilir mi

Ben Yine de Yarın Sabah Boşalttıracağım Tekrar Koydururum En Doğrusu Bu Ya
  14. Sirwenshi

2000 fiat palio
  15. Sirwenshi

sorun da burda kral sürmüşler
Geri