Merhabalar,
Steelseries 7.1 kullanıyorum. FPS oyunları oynuyorum. Valorant ve CS2 oynarken, sadece ayak ve silah sesleri olduğunda kulaklığın aktif olmasını istiyorum, yani bana tüm var olan sesleri iletmesini istemiyorum. Bunu nasıl bir ayarla yapabilirim acaba? Bir keresinde rastgele...
Müzik dinlediğim esnada, farklı bir sekmeye veyahut programa geçtiğim zaman, ses kendilğinden yükseliyor/düşüyor. PC resmen sese kendisi karar veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Su çekti bir kere o içine. Şimdi bir sorunla karşılaşmasan bile, anakart üzerindeki parçalar toksitlenmeye başlayacak. Şarj ve benzeri sorunlarla karşılaşacaksın, hatta şarj ederken cihazdan duman gelme ihtimali bile çok yüksek.
Aşağıdaki programlardan herangibi biri bilgisayarınızda kurulu ise, silin.
CCleaner
PowerShell
Sandboxie
Cheat Engine
IObit Start Menu 8
Process Hacker
DLL Injections
Hypervisions
Steam Idlers
Selamlar,
5600X işlemci kullanıyorum. Anakartım ise ROG B550-F
En verimli ve Persormanslı şekilde kullanacağım RAM önerebilir misiniz? 8X2 olacak şekilde.
Teşekkürler.
Gigabyte'ın Anakartları bu konuda çok iyi diyorlar. Ama deneyimlemediğim için bilemiyorum.
Rog Strix serisi anakartlarda SupremeFX ses çipi oluyor. Kendim deneyimledim bizzat ve memnun kaldım.
Ben de 5600X kullanıyorum. Öncelikle kendi stok fanı kesinlikle yetersiz kalıyor, o sebeple sıvı soğutma kullanıyorum ve ısınma problemi yaşamıyorum. Arkadaşının kullandığı kasa belki hava akışını daha iyi sağladığı için -8/10 derece değerler alıyordur.
Yanlış bilmiyorsam, Bios'tan kapatılabiliyor bu özellik.
Asus Anakartlarda da benzeri durum var. Güç kesildiği halde RGB özelliği çalışıyor. Bios'tan kapanınca kapanıyor. Bios'tan kontrol sağlayın bir isterseniz.
İki ürününde garantisi sona ermiş. Kozmetik olarak çok iyi durumdalar. Anakart'ın kutusu ve içeriği mevcut. Yanında bir de hiç kullanılmamış stok fan veriyorum.
Nedir fiyatı?
NVIDIA denetim masasından DSR'yi aktifleştirin ve oyunlardaki grafik ayarlarını en ultra seviyelere çekin, en gereksiz ayarları/özellikleri bile.
Bunlar harici başka çözüm yolu yok.
Bahsettiğiniz yöntem sanırım görüntü ölçeklendirme? Bu yöntemde genellikle kalite yükselir ve çözünürlük düşürülür, oyunlardan alınan kare hızını arttırmak için. Monitörünüzün desteklemediği yapay bir çözünürlük oluşturursunuz fakat, ekran kartınızı beslemeye yetmez. Bence bütçeniz varsa, 2K bir...