siuuuhakan isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bunu almayı düşünüyorum 6600H hakkında pek bi bilgim yok ne önerirsiniz

6600h lı laptop almayı düşünüyorum ama iyi midir kronik sorunu var mıdır bilmiyorum ve laptopun tasarımı da aklımı karıştırdı bu tasarımda kullanan var mı yardımcı olabilir misiniz...
  2. S

beyler iyi akşamlar fifa 23te rakiple nasıl sesli konuşuruz biliyor musunuz

Fifa 23 ü yeni indirdim rakiple nasıl sesli konuşulur bilmiyorum ya da oyuncular çıkıyor bana 10 maç sonrasında kontratı bitiyor onlara ne yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  3. S

buff game valorant oyun modları

buff gamede görev ilerletebileceğimiz valo oyun modları nelerdir
  4. S

arkadaşlar hem tev hem de kyk bursu aynı anda alınabilir mi

kanka itüde okuyorum ailemin durumu pek iyi değil o yüzden ihtiyacım var
  5. S

arkadaşlar hem tev hem de kyk bursu aynı anda alınabilir mi

arkadaşlar bana önce tev çıktı sonra da kyk bursu ve ihtiyacım da var ikisini alsam anlayabilirler mi ikisini sessiz sedasız alan biri var mıdır tanıdıklarınızdan biliyor musunuz
  6. S

Gamepass'den Fifa 22 İndirdim Ama Açılmıyor

arkadaşlar gamepass aldım ve fifa 22yi indirdim eayı da indirdim uyumlular birbirine ama fifa 22yi açınca playe basınca bişey olmuyor yönetici olarak çalıştırdım ama origin uygulamasına giriyor sonra satın almadığım için o uygulamda gözükmüyor demem o ki ne yapabilirim de oynayabilirim bu oyunu ??
  7. S

Gamepass aldım ama fifa 22 açılmıyor

İndirdim kanka ama yine olmadı sen bu sorunu halledebildin mi
  8. S

Gamepass aldım ama fifa 22 açılmıyor

Arkadaşlar fifa 22i oynamak için gamepass aldım ama bi türlü playa basıınca açılmıyor sorun originden olabilir mi ya da origin indirmem gerekir mi?(not: originde oyun gözükmüyor)
  9. S

Fifa 22 açılmıyor basıyorum tık yok

Arkadaşlar gamepassi daha 2 gün önce aldım fifa22yi indirdim ea uygulamasını falan da indirdim sonra oyunu açtığımda açılmadı paye basıyorum hiç bişey olmamış gibi duruyor videolar izledim hakkında originden repair ediyorlar ama bende oyun originde gözükmüyor ne yapabilirim nasıl düzelir bu??
  10. S

Gamepad onerisi yapabilir misiniz ??

Kardesim xbox tarzi istemiyirum var mi baska onerin
  11. S

Gamepad onerisi yapabilir misiniz ??

Beyler haftada max 10 saat oynicam gamepadle beni en az 2-3 yil goturecek olan xbox degil de ps tarzi bi oyunkolu ariyorum butce 300-400 replika gamepadler goruyorum surekli bazilari iyi diyor bazilari kotu tabi ki bi orjinal kadar iyi olmaz ama yine de size danisayim dedim...
  12. S

Fifa 23u hdmi kablosu ile tvde oynamak istiyorum

Cogu zaman offlline ama nadiren belki online girebilirim ama cok nadir olur knk
  13. S

Kanka bu pilli degil mi ya sarja taksam oynasam sonra biraktigimda yine sarjda kalsa ayni play station salonlari gibi oyle bisey bulabilir miyim
  14. S

Kablosuz oyun kolu alip hdmi kablosu ile pcden actigim oyunu tvde oyniyim diyorum sizce bu kollar buna uygun mu ya da onerebileceginiz bisey var mi?? https://www.hepsiburada.com/platoon-pl-2850-siyah-ps4-wireless-gamepad-p-HBV00000XVSCU?magaza=EL%c4%b0N%c3%87+GSM+AKSESUAR&url_src=and-product-detail
  15. S

2 tane oyun kolu alip fifa tarzi oyunlari televizyondan oynamak istiyorum

2 tane oyun kolu alip fifa tarzi oyunlari televizyona hdmi kablosu baglayip oynamak istiyorumgecikme donma kasma tarzi seyler olur mu cevaplayabilir misinizz
Geri