sixbrother isimli üyenin son içerikleri

1. S

65' tv önerisi QD -Miniled

65' tv önerisi QD -Miniled öneri arıyorum
  2. S

Max 60 k taksitli kasa tavsiyesi

Max 60 k peşin fiyatına 6-9 taksit artık ne oluyorsa şuanda alınabilecek en iyi kasa hangisi
  3. S

Laptop ekran kartını görmüyor

Arkadaşım cs de oyun bi anda kapanıyor kendi kendine diye bir şeyler denemiş kendince, laptopa bios güncelleme falan yapmış bios güncelleme yaptıktan sonra artık ekran kartını görmemeye başlamış. driver bile kurulmuyor, direk ekran kartını görmüyor pc. bir çok şey denedim bende düzelmedi büyük...
  4. S

Çözüldü✓ BU OLED ALINIR MI TAVSİYEE

sadece hikayeli oyunlar için 2k-4k 27 inç güzel bi monitör önerisi varmı, oled olmasada olur ama üzmeyecek bir monitör. viewsonic 240 hz var şuanda normal gameler için
  5. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

PlayStation 5, yalnızca M.2 NVMe PCIe Gen 4 x4 arabirimli SSD’leri destekliyor; yazmışlar bendeki de Kingston KC3000 2 tb m2 ssd uyumluymuş baktım şimdi
  6. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

evimde kullanmadığım 1-2 adet ssd var zaten 1tb-2tb olarak onları kullanırım büyük ihtimal onun dışında şuan ps aboneliği indirimde 2500 tl 1 yıl falan güzel bir fiyatı vardı 2500 tl civarı belki 2800 ama pro ya o fark verilirmi, ps5 te gayet kafimi onu düşünüyorum
  7. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

Evdeki TV ultra hd 4k onvo tv ama çokta iyi olduğu söylenmez
  8. S

Ps5 mi ps5 pro mu alınır

İlla ki soran olmuştur ama, ps 5 ve ps 5 pro arasında kaldım. Ps5 şuan çift kollu olarak sahibinden de güvenilir bir firmadan 27 bin TL'ye geliyor (firmanın 24 ay belgeli garantisi var GND Bilişim istanbulda olanlar bilecektir belki.) aynı yerde ps5 pro 35-36 civarı tek kol. arada 10 bin tl...
  9. S

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör Alınır Mı

O yüzden dedimya, 35 k ya verene kadar 15 daha ekler tv alırım yanına da playstation çekerim. güzel bi tvden ps keyfi yaparım. dizi film desen de daha iyi olur. dediğin gibi gereksiz geldi banada
  10. S

ya bi yanımda açıkçası şuan zaten normal fps oyunları için monitörün iyi, ilerde olursa bi tv bi playstation yaparsın diyor. buraya 35 vereceğime o tv ps olayınada 60-70 gider zaten ileride çift setup olmuş olur hemde 2k-4k tv vs. almaya değer. bu gidişle pc için almıcam gibi duruyor
  11. S

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g81sf-27-inch-240hz-oled-uhd-ls27fg812suxuf/ 35 k gibi bir fiyata geliyor öncelikle pcmi yazayım: ryzen 5 7600 DDR 5 32 gb ram rtx 4070super var şuanda normalde 240 hz normal viewsonic monitörüm var, 1080 p. oled ve 2k-4k nasıl...
  12. S

Oled Monitör Tavsiyesi Lazım

@xberke hocam link atabilir misin bende 47 k gözüküyor nedense aynısı
  13. S

Oled Monitör Tavsiyesi Lazım

Max 30 k ya kadar, 27 inç te olur 24-25 de, oled, yanma sorunu için bi önlemi olan (kendi ekranı kapama gibi, yoksa da artık biz yapıcaz yapcak bişi yok) bi öneriniz varmı fiyatına değecek
  14. S

Bu anakarta bu soğutucu sığar mı

Thermalright Phantom Spirit 120 SE almayı düşünüyorum, anakartım: MSI MB PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI VGA 1X M.2 USB3.2 GIGABIT LAN MATX kasaya sığıyor, yükseklikte sıkıntı yok ama şöyle biraz bakıyorum sanki egzoz fanla cok dip dibe olabilir ya da sığmayabilir gibi geldi bunu nasıl...
  15. S

Sıvı soğutmadan kule tipine geçiş öneri lazım

@bugra7768 çok ses yapıyor mu bu, 2 fanlı sıvı soğutmaların çoğundan daha iyi diyoralr zaten bu soğutucu için
Geri