sixfeetunder isimli üyenin son içerikleri

1. sixfeetunder

mat bilgisayar güvenilir mi?

Hocam ürünlerim geldi. Ürünleri kendisi ithal ediyor yani garantisi yine kendisi oluyor. İlerde garantide sorun olur mu bilmiyorum bana gelen fan ve sıvı soğutucu da sorun yok aradım konuştum hatta monte etmeden eğer sorun çıkarsa monte ettin kutuyu açtın diye sıkıntı çıkaracaksanız açmayacağım...
  2. sixfeetunder

mat bilgisayar güvenilir mi?

Konuyu hortlatıyorum ama buradan alışveriş yaptım, internette araştırdığımda ilk çıkan konulardan bir tanesi buydu, Lian Li ürünlerini kendileri getiriyormuş yani garanti kendileri. Tam tanımadığım için Idefix üzerinden satın aldım ürünlerini. Amazonda da varlar ama orda stokları yok hiçbir...
  3. sixfeetunder

Bu fiyata 5070 Windforce alınır mı?

Hocam ben Tuf 5070 için konuştum bu arada. Arkadaş onu atmıştı çünkü
  4. sixfeetunder

Bu fiyata 5070 Windforce alınır mı?

Onun yerine ben cevaplayayım. Bence harika bi kart. Yükte bile 65 derece üstü görmedim. 60 dereceye kadar fanı çalışmıyor bile. Coil Whine yok. Başka ne diyebilirim bilmiyorum.
  5. sixfeetunder

Teknobiyotik övme postu (Meğer hak etmemiş) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

Ve cevap geldi, ARGB kablosunda kopukluk tespit etmişler, Radyatörde de eziklik varmış (ben gönderirken hiçbir şey yoktu bu arada). Asıl fiyatı 5700 olan cihaza tamir bedeli 4500 lira belirlemişler. Valla ben bir daha servisi akortek olan hiçbir şeye elimi sürmem. Allahtan işlemci ya da GPU...
  6. sixfeetunder

Teknobiyotik övme postu (Meğer hak etmemiş) | Raijintek Ampere 850w Platinum Hakkında

Olay sadece iade değil. Sorun kullanıcı kaynaklıysa hem para talep ederiz hem kargoyu ödersiniz diyor. Bunu sadce müşteri hatasında da yapmıyor. Sorun bulunamazsa da yapıyor. Ki senin anlattığın sorunu anlamaya da bilirler. Hiç yaşamamış olabilirsin ama aynı sorundan 3. defa gönderip servisin...
  7. sixfeetunder

Servise gönderilen ürünler için "GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNLERDE, GARANTİ DAHİLİNDE OLUŞAN TÜM DONANIM ARIZALARI İÇİN GEREKLİMÜDAHALE VE İŞLEM ÜCRETSİZ OLARAK BAŞLATILACAKTIR. KULLANICI HATASI OLMASI VEYA YAPILANİNCELEMELERDE HERHANGİ BİR ARIZA OLMAMASI DURUMUNDA TARAFINIZDAN TEKNİK SERVİS HİZMET...
  8. sixfeetunder

Çözüldü✓ Pc açık ama ekran ve klavye gelmiyor

DP mi kullanıyorsun HDMI mı? Nereye bağlı şu an?
  9. sixfeetunder

Yardım Sıkışmış piksel çıktı galiba monitörümde yardım

Bugüne kadar bir kere bile bu yöntemlerle çözülen piksel sorunu görmedim. Servise gönder panel değiştirip yolluyorlar. Bende TUF serisi bir şeyde vardı. Sıfır ekran takıp gönderdiler.
  10. sixfeetunder

Yardım Zalman NS2000, bu usb girişi ne?

Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu :hoba:
  11. sixfeetunder

60.000 bandında sistem önerisi

Sadece kasa mı klavye/mouse/kulaklık vs dahil mi
  12. sixfeetunder

Şöyle o soğutucuyu biraz kaldırman lazım 30-45 derece arası durabiliyor diye hatırlıyorum. öyle kullanırsan daha iyi performans alırsın. Bir de asıl önemli olan bilgisayarın temiz olmaması. Fanlar kirli, termal macun erimişse soğutucu çok fark etmez. Aşırı ısınmıyorsa dert etme. Bu kadar dik...
  13. sixfeetunder

O adaptör için. USB kullanmamak için. Bence bulabilirsen öyle bi adaptörle kullanmak daha mantıklı. Bu cihazlar bazen garip voltaj çekip usb girişine zarar verebiliyorlar. İki usb girişine takıyorsun ya biini data birini güç olarak kullanıyordur muhtemelen. Onları bi şarj aletine bağlayarak...
  14. sixfeetunder

Kral o ucu soğtucudaki Buraya taktın mı? Bilgisayardaki iki usbye takıyorsun sonra buraya takıyorsun. Bilgisayardan kaybettiğin usb ler içindeki fotodaki kısmı kullanıyosun. Çoklayıcı görevi görüyo.
  15. sixfeetunder

ismi mini usb. aslında bulman epey kolay. Ama onun yerine usb to usb kablo almanı tavsiye ederim. Laptop soğutucuların güç için kullandıkları USB girişini laptopta kullanmanızı tavsiye etmiyorum bu arada. Ben şarj aletine bağlı kullanıyordum. Laptop'tan ani fazla güç çekebiliyorlar ve özellikle...
Geri