sizdenbirigibi isimli üyenin son içerikleri

1. sizdenbirigibi

MTB Dağ Bisikleti Önerisi (15.000TL)

kardeşim cannondale önerdim sana miss gibi. Uymazsa scott bak
  2. sizdenbirigibi

kardeşim ben böyle bir şey aramıyorum. bana mtb lazım. enduro isteğimi biraz da olsa alması lazım enduro alana kadar.
  3. sizdenbirigibi

istanbul
  4. sizdenbirigibi

İkinci el arıyorum zaten kardeşim var mıdır uygun bir ilan atabilir misin bana
  5. sizdenbirigibi

enduro alacak olsam bu bütçeyi bir hayli arttırırdım. İçimde ki enduro aşkını az da olsa bastırmamı sağlayabilecek bir mtb bulunur bence. işe de gider gelirim arada hem. senin sahibinden gezintilerinde varsa iletebilirsin.
  6. sizdenbirigibi

kardeşim mtb arıyorum bu benim istediğim tarzdan çok uzakta. Ben bisikletlerden anlarım. Ama bir muhatap bulup fikir alışverişi yapmak istiyorum
  7. sizdenbirigibi

[H3 id='FONTcourier+newSIZE3BSAN+MTX+7500ler+var.+Bakman+neririm.SIZEFONTFONTcourier+newSIZE3CANNONDALE+FVE+TRALlere+de+bak.SIZEFONT']BİSAN MTX 7500'ler var. Bakmanı öneririm. CANNONDALE FİVE TRAİL'lere de bak.[/H3] Gidip 25k ya kron salcano falan alma. Belki set olarak kötü markaların setleri...
  8. sizdenbirigibi

ikinci el mi alacaksın sıfır mı
  9. sizdenbirigibi

Arkadaşlar Selam! Güzel bir dağ bisikleti arıyorum. Günlük kullanımda işe gidip geleceğim ama atlama zıplama da yaparım. Eskiden downhill sporlarıyla ilgileniyordum. Merdivenlerden inmeyi, ön kaldırarak gitmeyi severim. Ve çok da yaparım, önceden enduro bisikletim vardı çalındı maalesef. Şuan...
  10. sizdenbirigibi

65.000 TL İntel Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 65 bin tl ye alabileceğim en iyi sistemi yazabilir misiniz. Sıvı soğutma şart* Amd olsa daha iyi olur vs yazmayın arkadaşlar ben debiliyorum ama tercihimi intelden yana kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyor olacağım
  11. sizdenbirigibi

65000 TL'YE İntel Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 65 bin tl ye alabileceğim en iyi sistemi yazabilir misiniz. Sıvı soğutma şart* Amd olsa daha iyi olur vs yazmayın arkadaşlar ben de biliyorum ama intel sistem toplayacağım.
  12. sizdenbirigibi

70.000 80.000 KASA ÖNERİLERİ

abi onu kasayı alayım 1 ay sonra ki maaşla düşünüyorum. asusun dijital ekranı olan sıvı soğutması var ya acayıp hosuma gidiyor onu alırım buyuk ıhtımalle 1747981661 abi bir de şey sorayım sana snow_bilgisayar instagram hesabına bakabilir misin. bayağı ünlü bir yer adamların dükkanı da var...
  13. sizdenbirigibi

Tam olarak bu iki parçanın üzerine Asus tuf gaming gt 502 kasa düşünüyorum Ekran kartı olarak bütçemi aşmazsa 5070ti aşarsa da 5060ti süper alacağım
  14. sizdenbirigibi

Bilgisayar mühendisi bir dostum var sizlerden iyi olmasın 10 yıllık yazılımcıdır amd alacağına bir düşüğü olsun intel al kafam rahat olsun yazılımı çok daha güvenli diyor bu sebeple intel düşünüyorum aslında 1747830990 5070ti hangi modeli 1747831169 Overlock değil sadece oyun oynayacağım...
  15. sizdenbirigibi

Sistem bileşenleri güzel duruyor ama bilemedim şimdi diğer yorumları okuyunca direkt bu alınır mı
Geri