sjenka isimli üyenin son içerikleri

1. sjenka

WINDOWS 11 SECURE BOOT SORUNU

hocam selamlar kurulum usbsi doğru modda seçtinmi ?
  2. sjenka

20-25 K ARASI 3D YAZICI ALMAK İSTİYORUM

Merhabalar, Evde hobi olarak 3d yazıcı almak istiyorum. Fazla bilgili değilim. Bana önerebileceğiniz modelleri yazabilirseniz sevinirim.
  3. sjenka

Bu PC İçin Yorumlarınız Nelerdir? Sipariş geçeceğim.

Kötü bir marka değil ama çokda iyi bir marka değil ortalama bir marka msi asus gigabyte değil bu fiyat bandında bence farklı sistem alınabilir. Tabi tercih senin.
  4. sjenka

Çözemiyorum kafayı sıyırıcam! Yardımınız lazım

Hocam selamlar yayın açtığında 2. monitörü kapatmayı denedinmi? Birde yayın sırasında gpu kullanımın % kaçta ? cpu x264 yerine nvenc kullanmayı bir dene redditte bu ayarı kullanan kullancılar iyi vs tarzında yorumlar yapmış ben denemedim açıkcası umarım faydası olur.
  5. sjenka

Bu PC İçin Yorumlarınız Nelerdir? Sipariş geçeceğim.

Selamlar hocam cihaz güzel ama farklı bir marka ekran kartı alınabilir.
  6. sjenka

Yardım 🟢MSI MAG 256F Monitörü olan var mı ❓

bende onu soruyorum buna benzer birşeymiydi diye
  7. sjenka

PC DURDUK YERE KAPANIYOR

hocam selamlar kasayı yan yatırıp çalıştıysa büyük bir ihtimal temassızlık yapıyor bir yerde yada elektrik hattında bir problem olabilir
  8. sjenka

Yardım 🟢MSI MAG 256F Monitörü olan var mı ❓

Hocam selamlar iki tane sayfa atıyorum kablon buna benzer birşeymiydi ? https://www.technopat.net/sosyal/konu/yeni-alinan-msi-mag-256f-monitoere-guec-gelmiyor.3632988/ https://www.ipc-computer.eu/msi/monitor/mag-256f/adapter-104215302 Ama garantisi varsa desteğe yazmak en doğru seçim.
  9. sjenka

İyi Sistem Lol De Düsük Fps Veriyo Yardım Ederseniz Sevinirim.

Selamlar hocam bu özelliklerdeki bir cihazla düşük fps alman normal değil driverlerini güncelle yada bir format at cihazına
  10. sjenka

Masaüstü PC Uptade İçin Destek!

selamlar hocam bütçe nedir ?
  11. sjenka

Cs2'De En Düsük Ayarlarda 370-390 FPS Alıyorum Bu Setup Da Normalmi?

sorun çıkmaz hocam için rahat olsun ama sana yeni bir masa şart :D
  12. sjenka

bir sorun oluşağını düşünmüyorum hergün çok uzun saatler oyun oynamıyorsan
  13. sjenka

Hocam kasanın pozisyonu çok kötü bir yerde hava akışı sağlayamaz fanların dönmesinin o alanda hiçbir etkisi olmaz bence masanın üzerinde yada o kapalı alanın dışında bir yere koymanı tavsiye edebilirim.
  14. sjenka

Kasan duvara yakın bir yerde olabilirmi veya yerde sıkışık bir alanda çünkü gayet iyi kasan anlattıgın gibi ısı problemi yaşamaman lazım
  15. sjenka

Yardım Lenovo Z580 İLGİNÇ Açılmama Problemi

Anladım hocam peki anakartında soğuk lehim oksitlenme vs varmı ? Bios pilini çıkartıp tekrar denedinmi ?
Geri