Yıllık 13 bin tl 2 taksit.
Spor salonunda makine eksikliği yok sıra sıkıntısı da çok yoğun saatlerde gitmediğim sürece yok. Duşlarını kullanmıyorum evim yakın olduğu için. Bench ve dumbeller bolca var. Alanı da ortalama diyebilirim. Yine evime yakın olan başka bir spor salonu yıllık 10bin TL...
Yaklaşık 2 hafta önce instagram üzerinden sorduğumda 13bin tl nakit olur (1 yıllık )diyen spor salonu sahibi bugün gittiğimde 17.000 tl nakit verirsen 14.500 tl kdvyi düşerim tarzı bir şey dedi. Ben de dedim hocam böyle böyle bana 13bin tl yazdın diye gösterdim o da tamam dedi. 2 taksite de...
Selamlar. Yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Pedlerinin kumaş olması ve markanın bilinir olması beni cezbetti. Genelde oyun oynarken ve müzik dinlerken kullanacağım. Kullanmış olanlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim. Ve farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Teşekkürler.
Kulaklığın...
Bursa'da yaşıyorum. Ben de foruma fiyatı yüksek geldiği için yazdım. Çok büyük bir salon değil. İnternette Macfit üyeliğine baktığımda en düşük paketi 1100 küsürdü.
Mahallemde daha önceden gitmiş olduğum bir spor salonu 1 ay üyelik için 2500tl, 3 ay üyelik için 5000tl istedi. Sizce fiyat nasıl ?
Spor salonunun mahalle arası bir yer ve çok fazla imkan sunmadığını belirteyim.
İyi günler. M2 Ssd'nin bulunduğu yerin üstünde SSD-2 yazan bir boşluk var fakat herhangi bir soketi vs yok. Buraya bir şekilde ikinci bir M2 Ssd koymam mümkün müdür ?
Odamda boş priz olmadığı için led şeritin usb girişini modemin arkasındaki usb girişine taktım. Daha önce masaüstü fan takmışlığım da var. Bir sorun yaratmadı fakat yine de bilen birinden duymak isterim.
12.Sınıfım. Bölüm araştırırken böyle bir bölüme denk geldim. Bölümü okumuş olanların çocuğunun "kendini geliştirmeli ve en az 2 dil bilmelisin" dediklerini gördüm.
Şuan lisede okuyor olmama rağmen ingilizcem liseli birine göre çok daha iyi. İngilizce öğretmenim dil sınıfına geçmemi 10.sınıftan...