Bilgisayarım yaklaşik 60 saniyede açılıyor bunun biostaki ayardan kaynaklı olduğunu biliyorum. Bugün o gerekli bios ayarını açtım onunla beraber açmam gereken 2. Bi ayarda varmış mavi ekranı engelleyen o ayarıda açtım. Olması gerektiği gibi 12 saniyede açıldı ancak sorun burdan sonra başladı. Bu...
Asus marka bilgisayarımı kapatıyorum ancak kapandıktan sonra monitörümün ışığı turuncu şekilde yanmaya devam ediyor. normalde yoktu bugün garip bi şekilde bir anda başladı bunun nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim?
Şuanda "zoko king" Kasasını almak istiyorum. Ancak başka önerilerede açığım. 360mm sıvı soğutma alanına ihtiyacım var yani "enermax liqmaxflo 360mm" Sıvı soğutmasının sığmadı gerekiyor özellikle yazdım çünkü bu sıvı soğutma kalın. Daha sonrasında en az 330mm ekran kartı uzunluğu gerekli. MATX...
Zoko king kasasını almayı düşünüyorum 3600tl fiyatı ve 3 taksit cazip geliyor bu fiyata başka kasa önerir misiniz? Fikirlere açığım. Ayrıca kesin emin olamadığım için soruyorum kasada pwm var mı fan eğrisi gibi şeyler yapabiliyor muyum?
Diğer bi sorumsa "enermax liqmaxflo 360mm" Bu sıvı...
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-d502a-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1046740096.html
Bu kasayı beğendim bunu mu almalıyım yoksa game in game dream mi almalıyım başka seçeneklerede açığım
Ancak en az 330mm ekran kartı desteği ve 360mm sıvı soğutma desteği gerekli...
çok bilgili değilim ama elimden geldiğince yardımcı olayim normalde 9070xt al 36k ya derdim indirime giriyor ama rander düşünüyordan nvidia daha iyi olabilir. Şuan güncel olarak işlemci r7 9700x olabilir güzel bi işlemci ama dersen çok çok fps oynamam 7700x gibi bişeyler düşünebilirsin. Ekran...