skorkmzz isimli üyenin son içerikleri

1. skorkmzz

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4090-oc-edition-24gb-gddr6x-384-bit-dlss-3-ekran-karti_u20445 bu nasıl cuma indirimi bu cumadan önce de vardı zaten :D
  2. skorkmzz

9950x yükte 95 derece olması normal mi?

Arkadaşlar sistemi ben toplamadım. Soğutucunun bir tarafı sıkılmadığını gördüm ve sıktım. Şuan bir problem yok sorun çözülmüştür.
  3. skorkmzz

Evet termal macun sürülü. Tekrar kontrol edeceğim.
  4. skorkmzz

DeepCool LT720
  5. skorkmzz

9950x işlemci cinebench r23 multicore testinde 95 derece oluyor. Bu normal mi ve undervolt nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?
  6. skorkmzz

RTX 4090 Alınmalı mı Yoksa 5000 Serisi Beklenmeli mi?

Arkadaşlar RTX 4090 alınır mı yoksa RTX 5000 serisi beklenir mi? Fiyat konusunda ise nvidia tekel duruma düştüğü için fiyatların düşeceğini pek sanmıyorum. Sizce mantıklı olan nedir? Mevcut ekran kartım GTX1080 🥲
  7. skorkmzz

Ryzen 9 Serisi Fiyatları ve Stok sorunu

Ryzen 9 serisi işlemcilerin stok ve fiyat sorunları hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? 9950x için stok bekliyorum. Çoğu yerde satılmıyor. Satılanlar ise çok fahiş fiyatlarla yerini almış. Sizce fiyatlandırma ve stok sorunları ne zaman çözülür?
  8. skorkmzz

MSI X870 Tomahawk soket yapısı

Tamamdır teşekkürler 🖐️
  9. skorkmzz

MSI X870 Tomahawk soket yapısı

Arkadaşlar bu haberden önce bu konudaki anakartı aldım ve anakart elime ulaştı. Konuda anakart soketinin ölçü hatasından dolayı işlemcinin yandığını söylüyor. Sizce benim anakartta bir problem var mı? Görsel aşağıdadır.
Geri