Skrubz isimli üyenin son içerikleri

1. S

HANGİ KLAVYE ALINMALI ?

HANGİ ÜRÜN SİZCE DAHA İYİDİR ? SWİTCH KALİTESİ VS BİLMEDİĞİMDEN DOLAYI SORUYORUM CORSAIR K60 PRO TKL ASUS ROG RX Scope
  2. S

2000 Bandında Kablosuz Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Klavye ve mouse arıyorum, klavye hakkında karar verdim sayılır bir de mouse almayı düşüyorum. VGN Dragonfly F1 PRO ya da DarmoShark m3s var aklımda. FPS oyunları oynamaktayım. Sizin düşünceleriniz veya önerileriniz nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. 2300 tlyi...
  3. S

Öneri ASUS ROG Strix Scope RX iyi midir?

Bende bu klavye yada z11t arasında kaldım ancak bunu alacağım sanırım
  4. S

E-YOOSO Z-11T KLAVYE ALINIR MI ?

Steelseries için demiştim dostum. Diğer klavyeyi inceleyeceğim teşekkür ederim
  5. S

Denemediğim için bir şey diyemiyorum %60 klavye için :D o yüzden kafamda karışık biraz
  6. S

kanka ikinci önerdiğin 4k malesef 3k bile vermek gelmiyor içimden bir klavyeye o yüzden max 2k olarak düşünüyorum.
  7. S

Hocam bende hiç mekanik kullanmadım hala optik kablolu %100 klavye kullanıyorum. %60 ilk defa kullanıyor olacağım. Aslında F1-F12 tuşlu %75 tarzında bir klavye olsaydı daha iyi olurdu ama o kadar da sorun değil açıkçası
  8. S

Hocam ilgilendiğim tamamen ürün kalitesi ve çıkardığı ses açıkçası %60 %100 olmasıyla pek ilgili değilim. Bu fiyat farkına değecekse onuda alabilirim
  9. S

3K ya yaklaşmadan başka hangileri var hocam acaba ? asustan iyi olarak gördüğün ?
  10. S

MuratTheFounderOfGariban
  11. S

Merhaba arkadaşlar, Klavye almayı düşünüyorum. Forumda çokça bu klavyeyi öneren gördüm ve alıexpressten mi yoksa trendyoldan fiyat farkını ödeyip mi almak mantıklı ? Bide 2 bin bandına çıkıp bu klavyeyi mi almak mantıklı ? ikisi arasında çok fark var mıdır ?
Geri