skumpir isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yurt dışı xbox series x getiricek bi arkadaşım alınır mı?

çok yakın bi arkadaşım tanıdıkları vesilesiyle ırak dubai yada istersem kıbrıstan xbox getirebileceğini söyledi 17k gibi bi fiyat verdi garantisi olur mu olmaz mı alınır mı alınmaz mı (internette araştırdım ama dubai ırak ve kktc den alırsam ab ye girmediği için garanti geçerli değil Türkiyede...
  2. S

Maksimum 25000 Tl bütçeye uygun windows laptop arıyorum

arkadaşım esnaf eve götürüp getirmek için laptop arıyor freedos istemedi windows olmasını istiyo kullandığı birkaç program var onları açması yeterli dedi
  3. S

20k-30k arası laptop önerisi(tercihen office laptopu)

bi arkadaşım var laptop almak istiyor şarjının uzun gitmesini istediği için office almak istiyor.
  4. S

Laptopta WİFİ Kopma sorunu Yaşıyorum

çözüm bulabilirsen banada at 1729275054 bu arada operatörün ney kral
  5. S

Laptopta WİFİ Kopma sorunu Yaşıyorum

Acer nitro 5 laptopum var telefonlarda internet kesilmemesine rağmen laptopta kesiliyor internete bağlandıktan yaklaşık 10 dk sonra kesiliyor ortalama
  6. S

30-40 k laptop önerisi (fiyatlar artmış)

17 inç var mı
  7. S

kanka bana laptop lazım bende biliyom ucuz olduğunu 1722710294 42k olmuş o ucu ucuna yetiyo para zaten
  8. S

ben bilmiyorumda çeşitleri anlatırmısın? :)
  9. S

gaming
  10. S

geçen hafta da bu başlıkla öneri istemiştim ama fiyatlar 3 4 k civarı artmış
  11. S

30-40k arası gamin laptop önerisi

bana bide monster tulpar v20 8.4 önerisi geldi fiyat olarak daha uygun ve 1tb ssd si var inceleme videolarını da izledim o daha cazip kaçıyo ama normalde monstera karşı da önyargılıydım
  12. S

acer iyi midir kullanan hiç arkadaşım yok ta
  13. S

kaliteli beni yormayacak bi laptop istiyorum
Geri