Hocam şimdi şöyle benim Bulgaristan'a gidip ordaki mağazalardan alma şansım var bu yüzden baya bi uyguna gelicek. Yani şunu demek istiyorum ordan laptop almak daha mı mantıklı olur
Hocam MSI modelini neden önermiyorsun. Diğer forumlarda ve youtubede baktığım kadarıyla gayet de güzel bi cihaz gibi gelmişti bana, tabi eğer başka bildiğin bilgiler varsa paylaşırsan sende sevinirim
Hocam şöyle oluyormuş burdaki servise ordan alındığını söyleyip fatura ve seri no ile onlar bunu teyit edip ordaki alınan mağazadan teyit ediyorlarmış ozamanda garanti burda devam ediyormuş.
1708363604
Hocam maşallah döktürmüşsün eywallah 😊
Yani uzun lafın kısası Casper alma, MSI ve Asus la...
Hocam şimdi şöyleki ben Bulgaristan dan alıcam bilgisayarı yani oraya gitme imkanım var o yüzden burdaki 45k lık bir bilgisayar orda çok daha uygun.
1708285845
Ya bende MSI ı çok beğendim soğutma sistemi olsun işlemci de öyle gayet güzel ekran kartıda. Birtek ram sıkıntı onuda hallederim...
Hocam açar açmasınada yani oynanış açısından dedim açıpta oynayamadıktan sonra bi kıymeti yokki öyle değilmi
1708267422
Hocam açar açmasınada yani oynanış açısından dedim açıpta oynayamadıktan sonra bi kıymeti yokki
Hocam haklısınız bunlar çok güzel cihazlar ama araştırma yaptığım kadarıyla hp ve acerin birazdaha ofis amaçlı olduklarını buldum bu yüzden onları çok fazla önermediler. Oyun için istediğim için MSI ve Asus gibi cihazlara daha çok tercih ediliyor gibi geldi bana
Teşekkür ederim oyun konusunda daha çok yatkınlığım var yani en azından bu fiyatı veriyorsamda sağlam oyunları en üst grafiklerde oynamak istiyorum bu yüzden bi liste oluşturdum. Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim😊
Şuanda çok araştırma yaptım bütceme göre hareket etmek zorundayım öğrenciyim almayı düşündüğüm bilgisayarları sıralıyorum. Bu cihazları kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
1-) MSI CYBORG 15 a13vf-893xtr İ7-13620h ve RTX4060
2-) Casper excalibur G870 1265-BFBOX-B i7-12650h ve RTX4060...