skyaid isimli üyenin son içerikleri

1. skyaid

600tl Gaming Kulaklık Önerisi

600 TL bütçem var F/P oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Sizce ne almalıyım? Giriş bağlantısı USB olursa güzel olur.
  2. skyaid

NVIDIA Yeni Sürücü Yayınlandı ! 545.84

Driver nasıl iyi mi?? iyiyse bende kurucam şuan 537.58 deyim
  3. skyaid

GameBooster GB-2418CF hangi ayarları yapmalıyım

GameBooster GB-2418CF monitörünü aldım monitörün youtube da detaylı incelemesini bulamadım sizce monitör ayarlarından hangi ayarları yapsam daha iyi olur ?
  4. skyaid

Hangi işlemci soğutucuyu almalıyım

Bende ryzen 5 5500 var şuan stok fanıyla beraber kullanıyorumda sizce bu yeterlimi? yeterli değil ise hangi işlemci soğutucuyu almamı önerirsiniz.
  5. skyaid

Çözüldü✓ Windows Hazırlanıyor Bilgisayarınızı Kapatmayın

Bilgisayarı yeni aldım Windows güncellemelerini yaptım guncellemelerin olması için yeniden başlatmak gerekiyor yazıyordu bastım yeniden başlatırken Windows Hazırlanıyor Bilgisayarınızı Kapatmayın yazısı geldi 40 dk ya yakın oldu hâlâ bekliyorum napmam lazım
  6. skyaid

Yardım Telefonuma virüsmü girdi?

Uygulamayı sildim bütün uygulamaları gözden geçirdim şüpheli bir uygulama yok güvenlik taraması falanda yaptım o webwiewide kapattim ama başka bişey varmidir bilemiyorum
  7. skyaid

Telefonda baya bı resimim falan var başka bı çözümü yokmu bunun
  8. skyaid

Bugün internetten bir apk dosyası indirdim ve apk yı kurup açtıktan sonra uygulama açılmadı ama experimental webview features active diye bişey açıldı ve warning experimental features ahead yazıyordu telefona virüs falanmı girdi anlayamadım bu konuda bana birisi yardımcı olabilirmi acaba
Geri