Sorunu nasıl çözeceğiniz hakkında çok bir bilgim yok ancak olurda çözemezseniz tavsiyem kesinlikle iade edin. O kadar para harcıyorsunuz neden kusurlu ürünü kullanmak durumunda kalasınız ki?
3395SE sensörü piyasada Pixart 3370 sensörün makyajlanmış hali olarak tanılıyor. Model olarak önermek gerekirse VXE dense ATK bana daha sağlam bir marka gibi geliyor. Yanlış bilmiyorsam VXE markasının kendi sürücüsü yok, ATK'nın web yada uygulama sürücüsünü kullanıyor. Şahsen ATK X1 SE modelini...
ATK X1 serisinin en düşük versiyonu olan SE modelini kullanıyorum. 16 eylül sabah vakti teslim aldım ve o günden beri aktif olarak günde en az 5+ saat kullandım. Kalan şarjı ekte yer alıyor. Belki fikir verebilir almayı düşünenler için.
Evet hocam aktif olarak kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa çekinmeden sorun lütfen. CS2 de 800 dpi, 1 sens gibi düşük bir mouse hızı ile oynadığım için speed mousepad bakıyordum; 150₺ lik fiyatıyla işimi gördü.
Şahsen Helixsun u bende kullanıyorum ve QCK yada KlasseGear dan aşağı kalır bir kalitesi yok. 150 ye aynı kalitede ürünü alabilirsiniz; yada sırf marka için fazladan 200+ verebilirsiniz. Karar sizin. Benim kullandığım...
Ben şahsen ATK X1 SE modelini kullanıyorum. Aşırı derece de memnunum. Herhangi bir gecikme yada çift tıklama gibi kronik bir sorunla karşılaşmadım. Alın aldırın tarzda bir ürün benim için.
https://www.trendyol.com/helixsun/mouse-pad-buyuk-boy-uyumlu-gaming-oyuncu-xl-40x30-cm-p-807729867?boutiqueId=61&merchantId=121206
Eğer speed bir yüzey arıyorsan şahsen öneririm. Gayet kaliteli, baskısı da dikiş yerleride gayet kaliteli. Mouse üzerinde yağ gibi kayıyor, ve büyüklüğü gayet ideal...
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Apartmanda oturuyorum ve bir hafta önce gözüme kapımızın önünde duran gri bir kablo çarptı; kablonun fotoğrafını ek olarak ekliyorum. Kabloyu gördükten sonra bir altyapı sorgulama sitesinden sorgu yaptım ve alt yapımın fiber olduğunu ve 1000 Mbps hıza kadar...
Yaptım hocam sonuçları ek olarak ekliyorum. Ekstra olarak belirtmek istediğim bir durum var; modem arayüzünde Hata(Pkts) oranı gün içinde gittikçe artıyor, 100 binlere ve daha fazlasına vurduğu oluyor. Bu da etkileyebilir mi?
İyi günler dilerim arkadaşlar. Önceden Millenicom abonesiydim ve kullanmış olduğum paket 35 Mbps'lik bir paketti ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Sonrasında 75Mbps hızdan ötürü merkürnet'e geçiş yaptım. Bugün kullanıcı adı ve şifreyi gönderdiler, bende kurulumu yaptım. Hız testi yaptığımda...
Orta sahalar için genel olarak iyi bir kavraması olan kramponlar tercih edilir. Kanat oyuncuları için ise kramponun hafif bir malzemeden yapılması ve yumuşak bir dokuda olması yani daha çok oyuncunun hızını ön plana çıkarması önemlidir. Ben şahsen kramponda Puma'yı tercih etmiyorum. Şahsen...