fiyatı daha da düşmüş
https://www.n11.com/urun/razer-blackshark-v2-x-rz04-03240800-r3m1-quartz-oyuncu-kulakligi-42562238?magaza=singree&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Arkadaşlar bi süredir bu hatayı alıyodum artık tak etti win11 e format atmaya karar verdim fakat bu sefer format sırasında bu hatayı aldım ne yapabilirim
Hocam önerebilceğiniz elden teslim alabileceğim güvenilir yerlerden olursa ( Media Markt vatan gibi) sevinirim.
Hafızası 512 GB ve üzeri
Ekran mat olmasın olabildiğince işimi görsün yeter.
bu makina hakkında bilgisi olan alan kullanan yazabilir mi almayı düşünüyorum
https://www.arcelik.com.tr/filtre-kahve-makinesi/fk-9110-i-ogutuculu-icecek-hazirlama
Benim sesim normale göre biraz gür öyle bir durumda var ister istemez biraz yüksek çıkıyo elimden geldiğince dikkat ediyom normalde ama böyle bir durumla ilk defa karşılaştım.
knk onu yapamadan gönerdik adamıda onun olamadığı bi senaryoda nasıl ilerlemem lazım
1701041580
şimdilik 2. seçeneği yaptım da ileriki durumlara bakacaaaazzz kimin dşş daha büyük göreceeezz
knk bende benzer bi durumdayım stres şu bu artık tat almıyo insan ama sadece pc de vakit geçirerek olmaz hacı gençsin sağlığında yerinde ama kendine amaç bulmak için yüklenme sen başka şeyler de dene sadece spor demiyom ailenle veya kardeşin arkadaşın varsa onlarla bişiler yapmaya çalış sonuçta...
knk sütten kesildikten sonra iç dış parazitle başlayabilirsin zaten veteriner hekime görüceğin için hem karnesini alırsın hem de aşı takvimini belirlersiniz kuduzdan ve karma aşıdan sonra halsizlik normal ama eğer başka bişiden şüphelenirsen hemen klinik veya hastaneye götür. Ayrıca sana şunu...
Arkadaşlar bundan bir saat önce alt komşum oyun oynarken çok ses çıkarıyom diye ilk olarak alt kattan tavana vurdu ben evde bişiler düştü sandım fakat olay öyle değilmiş. Bundan sonra adam geldi kapıma dayandı bende acil bir şey var sanıp kapıya koştum fakat adam elinde sopayla bana bağırmaya...
vallaha knk garip bir ses yok
1699300116
şurda dosya bütünlüğünü kontrol ettirdikten sonra hdd kayboldu sfjgkljsdflds
1699303189
usta hdd sağlığını kontrol ettim vallaha durumu iyi gözüküyo