Ramlere değecekse bile attığım modelin yükseltme ayarı var diye duydum. Zannetmiyorum ama değeceğini şuanki kıl payı değmiyor çünkü.
Yarın farklı bir işlemciye geçersem tekrar soğutucu almama gerek kalmasın, ayrıca sessiz ve soğuk çalışsın isterim. Ryzen 5 5600 var.
Performax Perfan 120-H soğutucu.
Bu kadar para vereceksem yeni işlemci soğutucu almak daha mantıklı geliyor. Bu aşağıdaki iyi midir beni götürür mü uzun yıllar...
Selam yıllardır kullandığım(tam 3 yıl olmuş bugün) hava soğutucumdan bu şekilde ses geliyor, bugün aniden olmaya başladı.
https://streamable.com/ttv412
Fanı durdurunca seste duruyor. Sebebi nedir? Daha geçen hafta tozlarını aldım kasanın. Soğutucuyu mu değiştirmem gerek artık?
Anlamadım?
Öyle bir planım yok. Başka bir proje için uygun olabilir ama bu proje sadece aboneliklerini toplu olarak görebilmeni ve harcamalarını takip edebilmeni sağlıyor. Başka özelliklerle boğmaya gerek yok. Basit ve kullanışlı, iş gören bir şey olması yeterli şu an. Zaten dediğim gibi...
Siteye girdiğinizde mobilden bağlanıyorsanız ana ekrana uygulama olarak ekleyebilmeniz mümkün. Hatta iOS 26 ile birlikte anasayfadaki uygulama ikonu diğer ikonlar gibi temadan temaya değişkenlik gösteriyor, kötü de durmuyor. Native bir uygulama gibi kesinlikle olmaz ancak hızlıca erişebilirsiniz...
Selam bir kaç haftadır üstünde çalıştığında "abonelik takip" uygulamasını bitirdim. İnternete koydum. Açıkçası böyle bir uygulamaya ihtiyacım vardı ama çoğu bu tip uygulamalar 2010'dan kalma görünümleriyle çok rahatsız ediciydi ya da bana uymuyordu. Bende kendim yapmaya karar verdim. Zaten daha...