SkyKhan isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Hot Wheels Maserati Lego 1214₺!

Hocam ben oldum sen olma para geliyo ve legoya gidiyo
  2. S

Masaüstünde simgelerin arkası siyah oluyor

Hocam bazen işlemcinin ekran kartı görseli işleyemedği için yapıyor. Bazende wallpaperdaki resmi bilgisayardan silerseniz yapabiliyor bendede yapıyordu 2. Sinden dolayı yaptığını farkettim
  3. S

Epic Games Hesabımı Satmakta Zorlanırmıyım

Arkadaşlar ilanı açtım ilgilenen varsa atabilrim
  4. S

2026 yılına girerken komik internet hızı

Hocam 100 metee yine uzak 2 yan binamdada fiber var benim binaya çekin diye genel müdürlüğe gitmekten planlama müdürünün numarasını aldım artık gelme dedi. 50 kere gittim.
  5. S

Epickten bıktım baya
  6. S

Hocam geri alma ihtimalim olmıcakki direk maili değiltirsin.
  7. S

satılmazmı sizce hocam
  8. S

kanka satıp sevdiğim oyunları indirimde steame almak amacım orda olanları koleksiyonluk dursun diye
  9. S

3-4 bine satabilirmiyim gta harici bile çok kaliteli oyun var parayla alınan 1761936770 fornite ta bi dünya skin vaer
  10. S

İçinde gow serisi tlou serisi spidermanlar rdr2 GTA wukong var 1761928756 Hatırlamadım daha fazla oyunda var nekadar eder sizce
  11. S

Epic Games Hesabım Ve Clientten sıkılmam

içinde gow serisi spidermanlar tlou serisi vs dolu
  12. S

Epic Games Hesabım Ve Clientten sıkılmam

Epic Games İstemcisinden cidden sıkıldım hesabımı ederinde satabiliceğim biyer varmı. içinde kaliteli oyunlar dolu.
  13. S

Epic Games Hesabımda Baya Kaliteli Oyunlar Var Ve Satmak İstiyorum Nerden Satabiliri.
  14. S

Last of us part 1-2 için

epic gamesten önce part2 yi alırsan indirim döneminde %20 geri ödemesiyle 20 tl yemi ne part 1 i alabiliyodun
  15. S

Hukuk öğrencisi ve oyun oynayan birisi olarak laptop önerisi 35-45k

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-15-fb3006nt-amd-ryzen-9-8945hs-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b82wcea-p-HBCV000086C60L?magaza=Teknorya&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fm...
Geri