skyla1e isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri 2X32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ HEMEN ALMAYI PLANLIYORUM

peki bu ram hem intel hem amd uyumlulugu varmıdır bilginiz varmı acaba
  2. S

ASUS PRIME Z790-A WIFI 1765020267 50k ama intel ve amd 2 sinede uyması lazım
  3. S

Yardım 2X32GB RAM ÖNERİSİ ACİL

SUAN 13900K KULLANMAKTAYIM İLERLEYEN SÜRECTE AMD YE GEÇMEYİ PLANLIYORUM 2 SİNEDE UYABİLECEK 2X32GB RAM ÖNERİNİZ VARMI DİREK ALICAM ÖNERİLERE BAKARA LÜTFEN YARDIMCI OLUN BÜTCE SINIRIM YOK AMD VE İNTEL UYUMLUYSA 40 50 BİLE VEREBİLİRİM
  4. S

2X32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ HEMEN ALMAYI PLANLIYORUM İŞLEMCİ OLARAK 13900K KULLANMAKTAYIM LÜTFEN ÖNERİLERİNİZİ YAZARMISINIZ
  5. S

AMD İCİN RAM ÖNERİSİ

son yazdıgım ram nasıl reis 2x16gb olan
  6. S

AMD İCİN RAM ÖNERİSİ

reis 2 model arasında kaldım yardımcı olma sansın varmı acaba https://www.incehesap.com/lexar-thor-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-cl18-gaming-ram-fiyati-76642/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel...
  7. S

AMD İCİN RAM ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar benim 2 tane sorum var yigenime bilgisayar topluyorum içine r5 5600 Tray koyucam tray işlemcinin icinde kendi fanı oluyormu ekstra bir kule tipi almam gereklimi acaba ? 2. sorum ise amd ryzen uyumlu bir ram öneriniz varmı 1 kanal 16gb almak istiyorum sectigim anakart çift...
  8. S

Windows güvenlik duvarı ve update kapatmak

windows güvenlik duvarını ve update'i kalıcı olarak kapatmak istiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem
  9. S

5600X + B580 PC'de uygulamalar kendi kendine kapanıyor

işlemcim 5600x ekran kartım intel arc b580 win11 pro bilgisayar ufakta bi yüke girdiginde uygulamaları kapatıp kendini yükten atıyor sebebini çözemedim 30 40dk dır işlemciyi stres testine sokuyorum 68 dereceyi geçmedi ekran kartıda ısınmıyor ets2 oynuyorum genelde en yüksek ayarlarda oyunu...
  10. S

Oyun dikey olarak acılıyor yardım edin

Forza horizon 5 bilgisayarımda bu sekilde acıılıyor ayarlarında da bulamadım çözünürlükler hep ters dikey icin 1080x1920 var mesela ters hepsi yardımcı olurmusunuz lütfen dosyalarıda dogruladım o konudada bi sorun yok anlamadım çözemedim ne yapmalıyım 1740679844 Ekran kartım intel b580
  11. S

Ücretsiz diskten Veri kurtarma

Usb diskten veri kurtarmak istiyorum suan acılmıyor usb hata veriyor formatından dolayı formatlamadan icindeki dosyaları ücretsiz olarak kurtarabilecegim bir program varmı acaba sınırsız limitsiz eskilerden kalma bişey
  12. S

Ekran kartı drive silme

Yeni ekran kartı aldım eskisinin driverını nasıl silebilirim bilgisayardan
  13. S

Bazanın başlığı cıkıyor ne yapmalıyım

dönmüyor ben pastan diye düşünmüştüm
  14. S

Bazanın başlığı cıkıyor ne yapmalıyım

Çift kişilik bazaya sahibim başlığını cıkartmaya çalıştım ama civarlarında birinin bi köşesini kırdım tam civarda deil zaten anlamadım resimde gözükmekte ayrıca pas ta yapmış buna ne şekilde müdehale edersem başlığı çıkartabilirim sizce 1738625780 en son boru anahtarı alıp sıkıştırıp o sekilde...
  15. S

İNTEL ARC B580'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM

arc önermiyorum açtıgım konudan takibini yapabilirsin. Türkiye distribtoru penta bilişim adamlara bozuk kart gönderdim bana sağlam diye geri gönderildi tekrar geri gönderdim. oyunlarda görüntü bozuk ben stres testine soktum sorun yokmama oyunlarda bozuyor dedim 30dklık video gönderdim kanıt...
Geri