skyla1e isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Anakart Değişimi Sonrası PC Açılmıyor

Sorunu buldum psu sorunluymuş bilginiz olsun
  2. S

Çözüldü✓ Görseldeki Hatayı Nasıl Düzeltebilirim

görseldeki hatayı bilgisayar açılırken alıyorum ve hatayı bir türlü geçemiyorum yardımcı olabilir misiniz
  3. S

her şeyi tamamen söktüm ve geri taktım sorun devam etmekte. anakarta sadece işlemci takıyorum ona rağmen sorunu çözemiyorum. 1 saat önce sorun heo devam ederken suan kartın üstü bomboş işlemci dısında bir şey yok suan 2 startta sorun yok 3. startta var gibi tuaf şeyler yaşanıyor. Anakartı yarın...
  4. S

çok teşekkür ederim desteğiniz için
  5. S

Herşeyi söktüm işlemci fanı hariç tekrardan topluyorum
  6. S

denemedigim şey kalmadı :) 1785655463 1 sorum var psudan anakarta gelen 24 pinde 1 kısım boş ama anakarartta 24 üde dolu olması gerekli bundan dolayı olabilir mi :) Sökülen anakartın 24 pin soketinde kabloda eksik olduğunu düşündüğüm parça yok :(
  7. S

anlık olarak bilgisayarın içi bu şekilde ve sorun devam etmekte 1785654005 şöyle de bir sorun var start tusuba basmama gerek kalmadan psu şalteri açtığım gibi acılıyor pc :) 1785654030 bios pilini söktüm 1dk bekledim resetlendi ona rağmen birşeyler değişmedi
  8. S

suan bilgisayar ramsız halde reset atmadan açılıyor yav arkadaş ram slotları sorunlu galiba 1785653448 en korktugum şey bu bilgiyi edindiğin sitenin linkini burada bana paylaşma şansın var mı 1785653493 1dk sonra ramler sökükken tekrar denedim ve hatta tekrarlanmaya devam ediyor ram slotlsrı da...
  9. S

anakart ram uyumsuzlugu olma ihtimali sizce var mı ?
  10. S

bundan yaklaşık 2 hafta önce m2 yi görmemeye başladı bilgisayarı açıp m2 yi söküp geri taktığımda sorun düzeliyordu kısa bir süre sonra işlemci fanı uyarısı vermeye başladı onunla kablosunu söküp geri taktığımda sorun düzeldi sorunun anakarttan olduğunu düşünerek yeni anakart almak zorunda...
  11. S

Sorun yüksek ihtimalle anakart ve ram arasındaki uyumdan kaynaklı. Malum ram piyasası belli. Eğer sorunun bu sebepten olduğunu düşünüyorsanız sizden ricaam elimdeki ramlara ve işlemciye uygun piyasada sıfırı bulunan anakart önerisi yapmanız simdiden cok teşekkür ederim 1785631041 ramlar sağlam...
  12. S

Merhaba Kolay gelsin. Ek kısmına eklemiş olduğum Asus prime anakartı söküp yerine yine ek kısmına eklediğim gigabyte marka anakartı taktım. Ram bilgilerim de e kısmında mevcuttur. Bilgisayar anakart değişiminden sonra videodaki gibi çalışmamaktadır. Video bana aittir bizzat sorun yaşanırken...
  13. S

Öneri 2X32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ HEMEN ALMAYI PLANLIYORUM

peki bu ram hem intel hem amd uyumlulugu varmıdır bilginiz varmı acaba
  14. S

Öneri 2X32GB DDR5 RAM ÖNERİSİ HEMEN ALMAYI PLANLIYORUM

ASUS PRIME Z790-A WIFI 1765020267 50k ama intel ve amd 2 sinede uyması lazım
  15. S

Yardım 2X32GB RAM ÖNERİSİ ACİL

SUAN 13900K KULLANMAKTAYIM İLERLEYEN SÜRECTE AMD YE GEÇMEYİ PLANLIYORUM 2 SİNEDE UYABİLECEK 2X32GB RAM ÖNERİNİZ VARMI DİREK ALICAM ÖNERİLERE BAKARA LÜTFEN YARDIMCI OLUN BÜTCE SINIRIM YOK AMD VE İNTEL UYUMLUYSA 40 50 BİLE VEREBİLİRİM
Geri