reis 2 model arasında kaldım yardımcı olma sansın varmı acaba
https://www.incehesap.com/lexar-thor-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-cl18-gaming-ram-fiyati-76642/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel...
Merhaba arkadaşlar benim 2 tane sorum var yigenime bilgisayar topluyorum içine r5 5600 Tray koyucam tray işlemcinin icinde kendi fanı oluyormu ekstra bir kule tipi almam gereklimi acaba ?
2. sorum ise amd ryzen uyumlu bir ram öneriniz varmı 1 kanal 16gb almak istiyorum sectigim anakart çift...
Forza horizon 5 bilgisayarımda bu sekilde acıılıyor ayarlarında da bulamadım çözünürlükler hep ters dikey icin 1080x1920 var mesela ters hepsi yardımcı olurmusunuz lütfen dosyalarıda dogruladım o konudada bi sorun yok anlamadım çözemedim ne yapmalıyım
1740679844
Ekran kartım intel b580
Usb diskten veri kurtarmak istiyorum suan acılmıyor usb hata veriyor formatından dolayı formatlamadan icindeki dosyaları ücretsiz olarak kurtarabilecegim bir program varmı acaba sınırsız limitsiz eskilerden kalma bişey
Çift kişilik bazaya sahibim başlığını cıkartmaya çalıştım ama civarlarında birinin bi köşesini kırdım tam civarda deil zaten anlamadım resimde gözükmekte ayrıca pas ta yapmış buna ne şekilde müdehale edersem başlığı çıkartabilirim sizce
1738625780
en son boru anahtarı alıp sıkıştırıp o sekilde...
arc önermiyorum açtıgım konudan takibini yapabilirsin. Türkiye distribtoru penta bilişim adamlara bozuk kart gönderdim bana sağlam diye geri gönderildi tekrar geri gönderdim. oyunlarda görüntü bozuk ben stres testine soktum sorun yokmama oyunlarda bozuyor dedim 30dklık video gönderdim kanıt...