skyline.01 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yunzi yz87 mi atk a87 pro mu

Merhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum tkl olmasının sebebi de tuşları yön tuşları home vs. Tuşlar lazım olduğu için wraithde bütceme uygun a87 pro yu ve yz87 yi buldum sizce bu ikisinden hangisini almalıyım veya bütceme uygun hangi klavyeleri önerirsiniz Bütce 4-5k
  2. S

Laptop nasıl nereden hangi marka alınır

hayır tabi zorunlu değil ama bir heves yani ne biliyim gaming laptoplar çok hoşuma gidiyor 1765482723 o zaman alacağım zamanmı karar vermem gerekiyor 1765482738 max 75k
  3. S

Laptop nasıl nereden hangi marka alınır

Merhabalar 2026 nın 5. Ayında yaza doğru yani yeni bir laptop almak istiyorum oyun oynayacağım ve hangisini almalıyım nereden almalıyım bilmiyorum hangi özelliklere hangi markadan hangi uygulamadan alacağımı bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  4. S

Yeni alacağım hazır sistem

Monitörlerin kabloları ekran kartınamı bağlanıyor cahilliğime bir şey daha eklendi
  5. S

hocam bişey sorucam bu asus a650m r da niye sadece 1 monitör girişi var 1 adet display port girişi var sence sıkıntı yaratırmı ben 2. monitör takmam diye düşünüyorum ama sence iyi bir aankartmı uzun yıllar kullanırmıyım sence
  6. S

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için umarım iş bulup şu sistemi bianönce alırım
  7. S

Hocam ryzen 7 7800x3d 5070 e darboğaz yapmaz değilmi bide anakartın ne gibi bir önemi var onu anlayamadım mesela işlemciye göremi anakart alcam napicam hiç anlayamadım mesela 620 ile 650 arasındaki fark ne yardımcı olursan sevinirim
  8. S

Hocam şu kasa hakkında ne düşünüyosun işlemcisi çok güçlü değilmi sence oyun oynamak için kullanıcağım kasayı ama fiyatlar arasında en makulu hep gözüme bu olarak geliyor https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-14700kf-rx-9070-oc-16gb-pro-z790-p-wifi-1tb-ssd-16gb-ram.html
  9. S

hocam teşşekür ederim ekran kartı tavsiyen için şöyleki kesinlikle vatan neden diyeceksin ben internetteki sitelerle uğraşmak istemiyorum kargoyla onla bunla uğraşmak istemiyorum vatan tercihim kesinlikle evimin yanında vatan var
  10. S

sadece oyun oynamak istiyorum marka tercih etme neden ne olur ne olmaz diye marka güven verdi bana inno 3d ne biliyim pek güven vermedi
  11. S

56k ama fiyat önemli değil vatandan alıcam 1762626272 peki sence attığım sistem iyi mi? veya ddarboğaz yaparmı
  12. S

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.html değiştireceğim parçalar GIGABYTE B840M-D2H AMD B860M Soket AM5 DDR5 7600MHz(OC) M.2 Anakart GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı GSKILL 16GB (1x16GB) Ripjaws S5...
  13. S

Vatan bilgisayardan yeni alacağım hazır sistem

merhaba yeni alacağım hazır sistem için iyi olup olmadığını merak etmiştim ve bikaç parçasını değiştirdim iyi mi? diye sorucaktım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.html değiştirdiğim parçalar sırayla...
  14. S

Hazır sistem tavsiye

1758666029 anakartın cok önemi varmı ha 620 ha 650 ama işlemcidüşük diğerinde yani o sıkıntı
  15. S

Hazır sistem tavsiye

işlemci daha düşük ssd daha düşük ekran kartı markası hiç bilmiyorum bu alıcagıma benim attığımı alırım
Geri