Arkadaşlar, teyzemin laptopu var 12 yıllık. Windows 7 kurulu ve biraz yavaş çalışıyor. Bir de Windows 7 desteğinin bittiğinden Windows 10'a geçmek istiyor. SSD ve RAM tavsiyesi yapar mısınız? 4 GB RAM var şu an ve HDD takılı.
RAM'i Google'a yazıp baktım ama aynısı çok zor bulunur gibi. Düşük...
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 yıl önce Teknobiyotik üzerinden Silver Stone PF240 soğutucu aldım. İlk günden beri istediğim gibi çalışmıyordu, 5600X işlemci yükte 75 derecelerde çalışıyordu. Normaldir deyip iade etmedim ancak son 1-2 aydır işlemci 90 derecelere çıkıyor. Bilgisayarcıya gösterdim...
Kulaklığın pedleri aşındığı için garantiye yollayıp yeni pedlerle değiştirmek istiyorum. Ancak Teknobiyotik üzerinden gerçekleştirdiğim bir garanti sürecinde ürünü orijinal kutusunda istemişlerdi. Elimde kulaklığın kutusu yok ama faturası var. İnce hesapta bu şekilde ister mi bilemedim. Siteden...
Çalışıyor hocam. Gittiğim bilgisayarcıda kontrol etti bunları. Çok az bir termal macun kaldı elimde. Ayrıca işlemcininüstüne takılan yeri beceremiyorum . 2 tane vidası var birde geçme yerleri var geçiremiyorum bir tarafı o yüzden bilgisayarcıya gittim. pazartesi Teknobiyotik'e göndericem...
Arkadaşlar herkese merhaba , geçen gün A101 mağazasında eleman aranıyor yazısı vardı. CV'mi götürüp başvurdum . Galiba görüşme olumlu geçti kadın bana işe başlamak için gerekli evrakları attı Whatsapp'tan. Daha önce başka şehirde 3-4 kere iş görüşmesine gitmiştim A101 ve BİM'e. İlk kez görüşme...
@HacıSOFU @Aderal Arkadaşlar bakabilir misiniz sıvı soğutucuyu bilgisayarcı montajlamıştı. Radyatörü düzgün vidalayamamışlar bir köşesini klipsle tutturmuşlar 1 köşedede vida yok boş bırakmışlar. Isınma bu yüzden olabilir mi ?
Herkese merhaba, işlemcim 5600X, yükte Cyberpunk'ta 95 dereceye çıkıyor. Bütçem en fazla 2500 TL. Kule tipi veya kaliteli sıvı soğutucu arıyorum. Bu fiyatlara çıkmışken sıvı soğutucu daha iyi olur gibi geliyor. Performansından emin olduğunuz 2500 TL'den daha ucuz soğutucu varsa onu da...