Merhaba, yaklaşık 2 haftadır telefon bakıyorum ve artık bu hafta sonu bir tane almak istiyorum. Önceki telefonum s22 ultra idi. Poco f6 ve poco x7 pro bakıyorum. tabii ki bu cihazlar 2.el. f6 13 bin, x7 pro 15 bin. x7 pro avengers edition. x7 pro istiyorum ama şebeke sorunları yoğunlukta olduğu...
Laptop'un bakımları bugün yapıldı. boşta 55-60 derece ama oyun oyanrken 95 derece oluyor. chat gpt ye sorduğumda ısınmanın sebebinin tek slot 8 gb ram olduğunu söyledi. 16 gb yaparsam sıcaklığın azalacağını ve fps'in artacağını söyledi. sizce durum öyle mi?
Merhabalar, geçen gün kız arkadaşım için 2.el temiz laptop aldık. Sonrasında laptopu alıp açtığımızda kontrol ettiğimde gpu sıcaklığı boşta 70 lerde geziyordu. tekrar sıfırlama yaptıktan sonra aynı şekildeydi ısınma. oyunda ne kadar görüyor diye carx drift racing indirdim ama ekran kartı...
Merhabalar, ben arkadaşımla ekran paylaşarak oyun oynamak ve dizi izlemek gibi aktiviteler yapıyoruz. Skype bu konuda iyiydi ama teams ve dc de kasmalar oluyor yayınlarda. akıcı bir kalite sunan bir uygulama önerir misiniz?
Ryzen 5 1600 12 nm varmış elimde. 14 nm ile arasında farklılıklar varmış. Windows update kısmından win11 e geçebiliyorum. Geçmeli miyim bu işlemci ile yoksa işlemciyi yükseltip mi geçmeliyim?
Ryzen 5 1600 win11 desteklemiyor gördüğüm kadarıyla. Ama ben tpm 2.0 etkinleştirdim ve win11 e geçebiliyorum windows update kısmında. Geçmeli miyim? Valoranta bi etkisi olur mu?