Skyline3486 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Poco x7 pro alınır mı?

Merhaba, yaklaşık 2 haftadır telefon bakıyorum ve artık bu hafta sonu bir tane almak istiyorum. Önceki telefonum s22 ultra idi. Poco f6 ve poco x7 pro bakıyorum. tabii ki bu cihazlar 2.el. f6 13 bin, x7 pro 15 bin. x7 pro avengers edition. x7 pro istiyorum ama şebeke sorunları yoğunlukta olduğu...
  2. S

Dell inspiron 15 3525 tek slot 8 gb ram sorunu

ben de anlamadım o yüzden sormak istedim
  3. S

Dell inspiron 15 3525 tek slot 8 gb ram sorunu

Laptop'un bakımları bugün yapıldı. boşta 55-60 derece ama oyun oyanrken 95 derece oluyor. chat gpt ye sorduğumda ısınmanın sebebinin tek slot 8 gb ram olduğunu söyledi. 16 gb yaparsam sıcaklığın azalacağını ve fps'in artacağını söyledi. sizce durum öyle mi?
  4. S

Dell Inspiron 15 3525 Temizlik/Bakım ücreti

Fan temizliği ve termal macun yenilemesine ne kadar gider?
  5. S

Sizce Battlefield 6 Nasıl Olmuş

steam mağaza sayfasından indirebilirsiniz.
  6. S

Dell Inspiron 15 3525 ısınma sorunu

Teşekkür ederim rahatlamış oldum. Kronik sorunlu bir laptop alıp mağdur olmayı istemeyiz sonuçta
  7. S

Dell Inspiron 15 3525 ısınma sorunu

Merhabalar, geçen gün kız arkadaşım için 2.el temiz laptop aldık. Sonrasında laptopu alıp açtığımızda kontrol ettiğimde gpu sıcaklığı boşta 70 lerde geziyordu. tekrar sıfırlama yaptıktan sonra aynı şekildeydi ısınma. oyunda ne kadar görüyor diye carx drift racing indirdim ama ekran kartı...
  8. S

Ekran paylaşımı en iyi olan uygulama nedir?

Merhabalar, ben arkadaşımla ekran paylaşarak oyun oynamak ve dizi izlemek gibi aktiviteler yapıyoruz. Skype bu konuda iyiydi ama teams ve dc de kasmalar oluyor yayınlarda. akıcı bir kalite sunan bir uygulama önerir misiniz?
  9. S

Ryzen 5 1600 12 nm ile win11 e geçilebilir mi?

Ryzen 5 1600 12 nm varmış elimde. 14 nm ile arasında farklılıklar varmış. Windows update kısmından win11 e geçebiliyorum. Geçmeli miyim bu işlemci ile yoksa işlemciyi yükseltip mi geçmeliyim?
  10. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 1600 12 nm OC nasıl yaparım?

Güncel oyunlarda 60 fps alınmıyor artık haliyle. 5 fps fazla alabilir miyim diye düşünmüştüm.
  11. S

Daha iyi bir fps alır mıyım diye düşünüyorum sadece. Ekran kartına 0 darboğaz var. Belki de yapmaya ihtiyacım yoktur. Sormak istedim.
  12. S

Ryzen 5 1600 12 nm ve asus prime a320m-k sahibiyim. Videodaki gibi 4 ghz gibi frekanslara OC yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
  13. S

Ryzen 5 1600 Win11 geçebiliyorum yardım.

yakında güncelleme almayacak o yüzden geçmek istiyodum
  14. S

Vsync açık kullanıyorum zaten. 60 fps alabiliyosam yeter. monitör 75hz.
  15. S

Ryzen 5 1600 win11 desteklemiyor gördüğüm kadarıyla. Ama ben tpm 2.0 etkinleştirdim ve win11 e geçebiliyorum windows update kısmında. Geçmeli miyim? Valoranta bi etkisi olur mu?
Geri