skyline94 isimli üyenin son içerikleri

1. S

ASUS TUF GAMING VG279Q5A alınır mı?

Hikayeli oyunlar oynuyorum. Dizi ,filmde seyrediyorum. Eskiden 50 inc TV'de kullanmıştım bilgisayarı . Belli bir uzaklıktan bakınca piksel falan gözükmüyor.
  2. S

ASUS TUF GAMING VG279Q5A alınır mı?

İyi geceler. 1080P kullanıcam ve bütçem maks 8K. 27 inc istiyorum linkteki monitörü gözüme kestirdim alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg279q5a-0-3ms-200hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html#odeme-secenekleri
  3. S

2K 27' Monitör tavsiyesi

Amacım oyun, film , dizi seyretmek. Güvendiğim 3 marka var bunlar LG, Asus , Samsung . Başka marka almayı düşünmüyorum. Aklımda şu iki monitör var hangisi daha iyi olur ? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql5a-0-3ms-210hz-qhd-ips-gaming-monitor.html...
  4. S

Black Desert Online "kharazard aksesuar görevi" nasıl yapılır?

Bu görev daha oyunun başına yakın bir zamanda geldi. LV 57 oldum ama bir türlü yapamadım. Kharazad seviyesine kendi eşyalarımızı yükselterek mi elde edeceğiz yoksa başka bir yerden mi bulunuyor? Ben silahımı ve zırhlarımı biraz yükselttim daha fazla nasıl yükselteceğim? Zamanın sindiği taş...
  5. S

8000 TL civarı 27 inc oyun monitörü tavsiyesi

Hocam benimde aklımda böyle bir şey vardı ama başka forumlarda önermemişlerdi. Siz kullanıyorsanız sıkıntı yoksa alabilirim teşekkür ederim.
  6. S

8000 TL civarı 27 inc oyun monitörü tavsiyesi

Arkadaşlar herkese selam. Bu fiyata 2K bulunmuyor diye biliyorum o yüzden 1080P olsun sıkıntı olmaz. Ekran kartımda 6700 XT rahat 4-5 sene daha kullanmayı düşünüyorum ekran kartını. Ve daha önce Asus ve Samsung kullandım aklımda bu iki marka var. Bu 2 marka uzun ömürlü ekran üretiyor diye...
  7. S

Samsung 24" 120 Hz 5 ms IPS Monitör 2400 TL (Eğitim İndirimi)

Arkadaşlar 30 yaşındayım AÖF okuyorum 4 yıllık. Bu eğitim indiriminden faydalanabilir miyim?
  8. S

Epic'te GOW Ragnarök ve The Last Of Us 2 indirime girer mi?

Epic yaz indirimi Temmuzun 17'sinde başlıyormuş. Şu an TLOU 2 1250 TL , Ragnarök 1500 TL. İkisi indirime girer mi acaba?
  9. S

Bozulan 5600X tamir edilir mi?

Herkese selam. Kasayı temizlerken işlemciyide temizleyeyim yeni macun süreyim dedim. Ama soğutucu bloğa yapışmış işlemci ve çekerken blokla birlikte geldi. Ayırmaya çalışırken resimdeki araya bıçak soktum. Tam arası neresi bilemedim blokla işlemcinin. Bıçakla ayırdım ve geri taktığımda açılmadı...
  10. S

Termal macun yeniledikten sonra PC açılmıyor

Arkadaşlar SE 214 XT soğutucuya yapışmış işlemci. Çekerken yuvasından çıktı işlemci. Bayağı güç uyguladım ayırmak için. En son bıçakla ayırabildim. Ama ayırmaya çalışırken bıçağı işlemcinin yazıların olduğu metal parçayla pinlerinin arasına sokmuştum birkaç kere. Acaba işlemciyi mi bozdum...
  11. S

5600X ,6700 XT , 32 GB RAM kaç sene daha götürür ?

Hocam 2K ve 4K yı tecrube etme şansım oldu. Tamam 4K bambaşka bir deneyim ama 1080 p ile 2k arasında ben çok fark göremedim.
  12. S

5600X ,6700 XT , 32 GB RAM kaç sene daha götürür ?

Arkadaşlar monitörüm 1080p. 2K ya geçmeyi düşünmüyorum . Bu sistem beni ne kadar daha götürür?
  13. S

2 yıldır değişmeyen 5600X'in macunu yenilenmeli mi?

@F1nerF1rst @marceline_27 Hocam takıldığım bir yer oldu. Bu benim fanın montaj videosu . Type A ve Type B diye 2 ye ayırmışlar. hangisini rehber alıcam yardımcı olurmusunuz ? Anakart modeli MSİ B450M PRO-VDH bu arada. Type a Type b
  14. S

2 yıldır değişmeyen 5600X'in macunu yenilenmeli mi?

Anladım hocam sağolun.
Geri