SkyLiver isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bilgisayar açılmıyor ama fanlar çalışıyor

Knk o dediğin genellikle statik elektrik kaynaklı oluyo anlamam diyorsan güvenilir bı tamirciye götür sana 6k 3 K gibi paralardan söz eden bı tamirci büyük ihtimalle seni keklemeye çalışacaktır
  2. S

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

En kötü anakart değiştirirsin ki zannetmiyorum öyle bişey olduğunu bı uzmana götür baktır
  3. S

Garanti kapsamindaysa hiç ellememeni tavsiye ederim ama değilse anakartta bı sıkıntı olmuş olabilir bios chipini sök tak yapabilirsin 1727643512 Ama bundan önce belki bı statiklenme olmuştur sistemde güç kaynağını kes sistemin sonra aç kapat tuşuna 5 sn felan bas sonra bı 5 sn bekle tekrar bas...
  4. S

Selam Bu Laptop Alınır mı Sizce ?

Bende 2 ay önce yeni laptop aldım Lenovo loq 15 irh8 bi bak bence karsilastirmasini kendin yap ben gayet memnunum sadece alırken yanına ram sipariş et benden tavsiye Rami biraz az bı arkadaş detaylı analizini yapmış...
  5. S

1.150tl hafif marka kulaklık sizde nasıl bu fiyata Alınır mı?

Gamepower fujin pro tavsiye ederim kendim kullanıyorum sesi gayet iyi kulakta rahat duruyor tasarımı şık 3 ayrı bass modu var incelemelerine bakabilirsin
  6. S

Hiç içini kurcaladinmi sistemin
  7. S

Yardım GHOST OF THSUSHİMA ANİ FPS DÜŞÜP BİDAHA YUKSELMİYOR

Oyun açılıyor ve oynamamdan 1 saat sonra FPS 100den 30 a dusuyor sistemde aşırı ısınma yok ve oyunu Max ayarlardaykende aynı FPS değerini alıyorum minimum ayarlarda da sistem Lenovo loq 15 irh8 rtx 4060 32 GB ddr5 5200mhz ram i5 13.nesil
Geri