skylnx isimli üyenin son içerikleri

1. S

Önce no signal 15 saniye sonra ekran geliyo

Merhabalar bilgisayarı yeni dizdim her şey iyiydi şu iki gündür power tuşuna basınca kasa açılıyor monitöre ekran geliyor fakat no signal yazıp monitör kapanıyor sonra tekrar 15 20 saniye bekleyip açılıyor sorun neyde çözemedim bios mu monitör mü dp yi değiştim belki arızalıdır diye ama aynı
  2. S

Büyük kafa sorunu :(

Hyperx cloud modellerini denedim ama kafam oturan olmadı sürekli küçük ve rahatsız edici Razer blackshark pro v2 denedim aslında kafama tam oturdu ama nasıldır kaliteli midir bilemedim bu tarz esneyen model var mı başka
  3. S

Çözüldü✓ ANAKART VE EKRAN KARTI İÇİN UYGUNLAR MI

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h7-flow-2024-cm-h72fb-01-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,734057791.html Bu nasıl olur üst için360 diyor ama
  4. S

Önerdiğiniz bi kasa var mı peki
  5. S

[H3 id='MSI+GeForce+RTX+5070TI+16GB+GAMING+TRIO+OCASUS+TUF+B850+PLUS+WF']MSI GeForce RTX 5070TI 16GB GAMING TRIO OC ASUS TUF B850 PLUS WİFİ [/H3] BUNLARA UYAR MI Bİ SORUN YAŞAR MIYIM
  6. S

Öneri Msı G272QPF E2 İndirime Girer mi ?

çok teşekkür ederim baya bi açıklayıcı oldu G65b alıcam süpersiniz
  7. S

Bütçe 15 k şu an önerdiğiniz varsa hiç düşünmeden alacağım ona yöneleyim
  8. S

@Tayfunns hocam Nvidia ekran kartı için gsnyc monitör daha mı iyi olur ve 2 k ıps panel önerisi var mı acaba
  9. S

VATAN BİLGİSAYARDAN HAZIR SİSTEM ALINIR MI

akvaryum kasar tercihim olur beyaz olması sıvı soğutucu yada benzeri ısınmasın çok çektim çünkü 1761738017 kendime ve eşime alıcam çünkü o şık beyaz ve rgb li olmasını istediği için mecbur :)
  10. S

tamamdır teşekkür ederim beni büyük bi dertten kurtarırsın
  11. S

evet sadece kasa için 130 k bütçem var pek anlamıyorum çok karışık geliyo ve o kadar para veripte rezil de olmak istemiyorum güzel bi sistem arıyorum eğer bildiğin varsa nerden toplayacağım vs yardımcı olursan sevinirim
  12. S

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5080-a620m-ddr5-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html?utm_source=vtnShare almak istediğim pc bu ama kararsız kaldım ortalama limitim 130 k başka önerilere de açığım bununla iyi gidicek monitör de almak istiyorum
Geri