Skynel isimli üyenin son içerikleri

1. Skynel

❌İndirim Bitti! Mavi - Beli Lastikli Siyah Pantolon 699 TL

mavi200 kodu işe yaramıyor bende bitmiş olabilir
  2. Skynel

🔥İndirim Paen %50 Sezon İndirimi Her Şey + %10 Kod

Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt paylaşın şundan kaliteli alalım Kimse de "Onun yerine bu alınır -Link-" dememiş yani Ayrıca kalıbının oversize olmadığını adam konunun...
  3. Skynel

Tamam varsa önerin o zaman daha iyiyse alalım - Oversize muhabbetiyle ilgili de oversize olmayabilir bu eleştirilebilir bir konu ama konuyu açan arkadaş zaten tam olarak oversize olmadığını belirtmiş konu içerisinde siz okumadan aldıysanız bu da sizin sorununuz Marka kurucusu benim kardeşim...
  4. Skynel

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

10'a yakın PG ürünü satmışımdır tek bir problem yaşamadım hiç birinde de iade olmadı ama böyle bir muhabbet olduğunu biliyordum açıkçası dikkat etmek gerekiyor 1785157226 Alıcı için on numara sistem alabilirsiniz gönül rahatlığıyla ama yine de açarken bir videoya çekmenizde fayda var ne olur ne...
  5. Skynel

Arkadaşlar bir T-Shirt'ten nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım bana gayet alınabilir göründü bu fiyatlara yani gayet iyi bence Cumartesi sipariş ettim Salı günü elimdeydi
  6. Skynel

Bluetooth Kulaklık Uygun Fiyat Performans

Dostlar öyle aman aman bir şeye ihtiyacım yok sporda kullanacağım maksimum günde 1 saat motorla gidip gelirken kaskımda ki kulaklıktan müzik dinliyorum spor yaparken lazım oluyor uygun işimi görecek bir şey arıyorum ne alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim 600TL civarlarına bir şey
  7. Skynel

Normal bir t-shirtte ortalama XL L giyiyorsam ne beden almalıyım
  8. Skynel

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

@kyemre058 Kankam tuşlara sürekli yanlışlıkla basıp duruyorum bunu nasıl çözüyoruz be
  9. Skynel

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Klavye elime ulaştı deneme fırsatım olmadı ama güzel paketlemişler malzeme kalitesi de güzel geldi
  10. Skynel

Katılıyorum aslında klavyeyi en doğru %75 olarak görüyorum ama %60’da istenilirse kullanılabilir daha önceden de kullanıyordum 75 gibi rahat değil bazenleri rahatsız ettiği oluyordu ama 60’da kullanılır
  11. Skynel

Aula kullanıyor olsamda MCHose'un ürünlerini daha kaliteli buluyorum daha uygunken tercih edin bence MCHose'u
  12. Skynel

Kablolu kullanıyorum zaten şu an sorun şu bende her şey kablosuz mouse kulaklık şimdi şarj etme gereksinimi duyduğum için şarj edecek kabloyu klavyeye takıyordum olmuyordu en azından şimdi o derdim olmaz
  13. Skynel

Bu arada söylemiş olayım 175TL kargo bedeli var
  14. Skynel

Sadece tuşlara alışabilir miyim onu düşünüyorum delete bile yok
Geri