Skynel isimli üyenin son içerikleri

1. Skynel

🔥İndirim Vasagle 120x60x75 cm masa 3579 tl

L demir bir aparat alıp alt kısmından masa ve duvar arasına sabitlersen çözersin sorunu düşük bütçede başka seçenek yok
  2. Skynel

ARC Raiders 1650TL’den Daha Uyguna Alınabilir mi

Bana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerli
  3. Skynel

Nasıl o şekilde daha uyguna gelecek steam bakiyesiyle yapacağından ötürü mü
  4. Skynel

dostlar selam epicten almak istemediğimi farz edersek ne kadara alabiliriz en uygun?
  5. Skynel

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

2000 fazla veririm amazondan alırım abi böyle işlerle uğraşmaya gekre yok
  6. Skynel

Arkadasımı dinlemeli miyim?

Niye herkes konuda saçmalamış arkadaşın gayet doğru olanını söylemiş 20.000 5060'a verilir mi gidin akakçeden en ucuz nereden alınıyorsa oradan alın trendyol hepsiburada sinerji gaming gen fark etmez Nvidia istiyorsan 5060Ti 8GB'da alabilrisin ya da biraz daha beklersen 5060Ti 16gb buna yakın...
  7. Skynel

Hazır Sistem Satış Devrı BİTMİŞ

Ana parçalara dikkat et o kadar kolay zarar gören ürünler değiller İşlemciyi mesela işaretine göre tak yani onlarda da hata yapma onun dışında bir şey olmuyor fan girişleri usb girişleri gibi bağlantılarda zorlanıyorsun onlarda da denemeye yanılma yaparak hallediyorsun o kadar zor bir şey değil
  8. Skynel

Hazır Sistem Satış Devrı BİTMİŞ

Arkadaşın maldır deneye yanılarak öğreniyorsun
  9. Skynel

GÜNCELLEME : AMD GERİ ADIM ATTI 5000-6000 Serisi Gpu Lar İçin

Ayıp etmişler hoş değil
  10. Skynel

TurkNet Statik IP'de IP değişimi Nasıl Yapılır

Dostlar Steam'de birden fazla veri talep ettiniz tekrar deneyin sorunu yaşıyorum statik ip kullandığımdan modemi aç kapa yaptığımda ip'm değişmiyor ne yapabilirim
  11. Skynel

Rx6700 xt mi rtx3070 mi almalıyım

Güç kaynağı kullandığın anakart ve ram bile etki ediyor 1761574937 Ben çok ekran kartı değiştiririm bilen bilir bir sürü AMD Nvidia GPU kullandım hiç birinde sorun yaşamadım
  12. Skynel

Yaşadığınız sorun genel itibariyle sistemin uyumsuz olmasından oluyor 7 ay kaşar 6700xt kullandım sıfır sıkıntı
  13. Skynel

İkisini de kullanmış biri olarak 3070 aynı fiyattalarsa daha mantıklı Aralarında belirgin farklar varsa 6700xt
  14. Skynel

B650 UD AX İşlemci Yuvasında Ki İşaret

Net yamuk değil mi normal bir durum değil bu
Geri