Skynel isimli üyenin son içerikleri

1. Skynel

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

@kyemre058 Kankam tuşlara sürekli yanlışlıkla basıp duruyorum bunu nasıl çözüyoruz be
  2. Skynel

❌İndirim Bitti! Mchose Ace 60 Pro Hall Effect Manyetik Klavye 3000 TL Yerine 1750 TL 🔥

Klavye elime ulaştı deneme fırsatım olmadı ama güzel paketlemişler malzeme kalitesi de güzel geldi
  3. Skynel

Katılıyorum aslında klavyeyi en doğru %75 olarak görüyorum ama %60’da istenilirse kullanılabilir daha önceden de kullanıyordum 75 gibi rahat değil bazenleri rahatsız ettiği oluyordu ama 60’da kullanılır
  4. Skynel

Aula kullanıyor olsamda MCHose'un ürünlerini daha kaliteli buluyorum daha uygunken tercih edin bence MCHose'u
  5. Skynel

Kablolu kullanıyorum zaten şu an sorun şu bende her şey kablosuz mouse kulaklık şimdi şarj etme gereksinimi duyduğum için şarj edecek kabloyu klavyeye takıyordum olmuyordu en azından şimdi o derdim olmaz
  6. Skynel

Bu arada söylemiş olayım 175TL kargo bedeli var
  7. Skynel

Sadece tuşlara alışabilir miyim onu düşünüyorum delete bile yok
  8. Skynel

AULA F75 kullanıyorum normal şartlarda kablosuzda inanılmaz gecikme yapmaya başladı ürün güzel midir alayım
  9. Skynel

Kablolu Fiyat Performans Uygun Beyaz Klavye Önerisi

Işık olmak zorunda değil - Mekanik olmak zorunda değil Millet selamlar Aula F75 kullanıyorum ilk başlardan yana çok iyiydi mouse kulaklık klavyem kablosuz ama bu aralar klavyeyi kablosuz ne zaman kullansam inanılmaz gecikme olduğunu fark etmeye başladım oyun oynarken inanılmaz rahatsız ediyor...
  10. Skynel

35.000'e Alınabilecek En İyi Televizyon

Dostlar selam alınabilecek en iyi cihaz nedir görüntü kalitesi olarak hz önemi yok
  11. Skynel

40.000 Civarlarında edit ve render için laptop

Dostlar selam oyun oynanmayacak 4K motor videolarını iş yerinde renderlamak için yeterli bir laptop arıyorum yardımcı olur musunuz
  12. Skynel

Aprilla rs125 vs yamaha r125

İlla istiyorum diyorsan r125
  13. Skynel

Aprilla rs125 vs yamaha r125

İkisini de tercih etmemelisin o fiyatlara alacağın iki motorda ileride seni hem satarken hemde kullanırken sıkıntı yaratacaktır Bence A2 alana kadar uygun piyasası olsn bir scooter alsan seni asla üzmez
  14. Skynel

Samsung Akıllı Saat Önerisi

Bir fikriniz varsa saatle ilgili yine duymak isterim hocam
Geri