Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt paylaşın şundan kaliteli alalım
Kimse de "Onun yerine bu alınır -Link-" dememiş yani
Ayrıca kalıbının oversize olmadığını adam konunun...
Tamam varsa önerin o zaman daha iyiyse alalım - Oversize muhabbetiyle ilgili de oversize olmayabilir bu eleştirilebilir bir konu ama konuyu açan arkadaş zaten tam olarak oversize olmadığını belirtmiş konu içerisinde siz okumadan aldıysanız bu da sizin sorununuz
Marka kurucusu benim kardeşim...
10'a yakın PG ürünü satmışımdır tek bir problem yaşamadım hiç birinde de iade olmadı ama böyle bir muhabbet olduğunu biliyordum açıkçası dikkat etmek gerekiyor
1785157226
Alıcı için on numara sistem alabilirsiniz gönül rahatlığıyla ama yine de açarken bir videoya çekmenizde fayda var ne olur ne...
Arkadaşlar bir T-Shirt'ten nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım bana gayet alınabilir göründü bu fiyatlara yani gayet iyi bence Cumartesi sipariş ettim Salı günü elimdeydi
Dostlar öyle aman aman bir şeye ihtiyacım yok sporda kullanacağım maksimum günde 1 saat motorla gidip gelirken kaskımda ki kulaklıktan müzik dinliyorum spor yaparken lazım oluyor uygun işimi görecek bir şey arıyorum ne alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim 600TL civarlarına bir şey
Katılıyorum aslında klavyeyi en doğru %75 olarak görüyorum ama %60’da istenilirse kullanılabilir daha önceden de kullanıyordum 75 gibi rahat değil bazenleri rahatsız ettiği oluyordu ama 60’da kullanılır
Kablolu kullanıyorum zaten şu an sorun şu bende her şey kablosuz
mouse kulaklık şimdi şarj etme gereksinimi duyduğum için şarj edecek kabloyu klavyeye takıyordum olmuyordu en azından şimdi o derdim olmaz