Skynel isimli üyenin son içerikleri

1. Skynel

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

Yapramın kırma dalı seni kaç tane oyunda MFG açtında konuşuyorsun her oyunda aynı gecikme değerlerini alsaydık buraya gelip bunu yazar mıydık ne mal adamsınız
  2. Skynel

İnceleme Ikea Utespelare Oyuncu Masası

Evet hala kullanıyorum
  3. Skynel

Sen engelli misin kardeşim benim gecikme oluyor tabii ki diyor bir de İşimiz gücümüz yok böyle andavallarla uğraşıyoruz
  4. Skynel

İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

Maddi sebeplerden dolayı isde ettim hocam
  5. Skynel

Bilader ne anlatıyorsun be 100fps alıyoruz zaten 3x açınca gecikme yapıyor bir sen zekisin zaten
  6. Skynel

Denedim nedense bende 2K'da gecikme yapıyor 3070 kullanıyorum baya bir gecikme hissediliyor 3x'e kadar açılıyor onda da 160 170 alabiliyorum
  7. Skynel

Ios 27 Yayınlandı!! Tüm Gelen Yenilikler

Cihazım 15 pro ama görünmüyor bende nedense
  8. Skynel

Ios 27 Yayınlandı!! Tüm Gelen Yenilikler

Herkeste siri yukarıdan açılırken yeni siri'de bende etraf rengarenk olacak şekilde eskisi gibi açılıyor siri neden yenilenmedi anlayamadım bir türlü
  9. Skynel

🔥İndirim Puma Üniseks Phase Taşınabilir Omuz Çantası 412 TL

En sevdiğim çanta çeşidi ama omzumdan boynuma kayıp sürekli canımı acıtıyor bir türlü bunun çözümünü bulamadım
  10. Skynel

2 Oyuncu Koltuğu Arasında Kaldım.

O kısımlar çöktükten sonra pek bir anlamı kalmıyor hocam bence almışken gidip düzgün bir şey almanda fayda var ayağını uzatmak için ekstra bir şey alırsın
  11. Skynel

Clx 250 mi Dominar 250 mi?

CLX kullanmış biri olarak bir yıl boyunca Dominar 250 al geç düşünmeden
  12. Skynel

❌İndirim Bitti! Mavi - Beli Lastikli Siyah Pantolon 699 TL

mavi200 kodu işe yaramıyor bende bitmiş olabilir
  13. Skynel

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt paylaşın şundan kaliteli alalım Kimse de "Onun yerine bu alınır -Link-" dememiş yani Ayrıca kalıbının oversize olmadığını adam konunun...
  14. Skynel

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen 2 Adet Regular/Oversize Tshirt 369.55₺ / 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

Tamam varsa önerin o zaman daha iyiyse alalım - Oversize muhabbetiyle ilgili de oversize olmayabilir bu eleştirilebilir bir konu ama konuyu açan arkadaş zaten tam olarak oversize olmadığını belirtmiş konu içerisinde siz okumadan aldıysanız bu da sizin sorununuz Marka kurucusu benim kardeşim...
  15. Skynel

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

10'a yakın PG ürünü satmışımdır tek bir problem yaşamadım hiç birinde de iade olmadı ama böyle bir muhabbet olduğunu biliyordum açıkçası dikkat etmek gerekiyor 1785157226 Alıcı için on numara sistem alabilirsiniz gönül rahatlığıyla ama yine de açarken bir videoya çekmenizde fayda var ne olur ne...
Geri