hocam selamlar windows 11 kullanıyorum ve excel programları onedrive gibi ve benzeri programlar benim cogu zaman degil ama genelde bana yardımcı oluyor ama söyleki bende microsoft 365 yok bunun ürün kodunu ucuza nerden ve güvenilir bir şekilde nasıl bulurum daha önce alan arkadaslar var ise...
Beyler bu site güvenilir mi tech fleece almak istiyorum diğer sitelerde renklerini bulamadım bir tek bu sitede var orjinal mi alan vsr mı tavsiye eder misiniz
Hocam merhabalar laptop markam hp victus 3050ti modeli ilk zamanlar yoktu ama şimdilerde laptopu açıyorum 8 saniye içerisinde s tuşuna basarsam açılıyor basmazsam saniye bittikten sonra açılıyor nasıl çözeriz bunu
Hocam rampage smx 20 modeli mi gamepower sendo modelini mi almalıyım biri kablolu biri kablosuz delikli ağırlık vsvs gidiyor öyle laptop için alacağım fortnite cs valo lol tarzı oyunlar için ne önerirsiniz
https://m.n11.com/urun/hp-victus-16-d1048nt-68p33ea-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-5124049?magaza=sepetist
Bunu düşünüyorum ama Bi yorumda fan sıkıntısından bahsedilmiyor o kafamı karıştırdı diğer laptoplara bakarsak işlemcisi daha iyi bunada biraz zam gelmiş...