skyone isimli üyenin son içerikleri

1. S

Pc toplama 2k veya 4k

suan kasa ve sıvı soğutucu var hocam anakart olarak Asus Tuf Gaming B650-PLus wifi yada MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi bunu düşünüyorum sizce hangisi bide dediğiniz işlemci 4070 süper ile 4k verir mi yoksa ryzen 5 7700x veya R7 7700X olur mu hocam 1729972264 vay buna bakıyorum hemen hocam...
  2. S

Çözüldü✓ Toplayacağım sistem uyumlu mu ?

hocam toplanırda monitöre bütçe yetmeyebilir ileride kasaya uprage yapabilirim
  3. S

teşekkürler hocam bu parçaları ekleyeceğim ryzen 5 7700x evet biraz tuzlu oda
  4. S

hocam kasaniz şahane olmuş dediğiniz işlemci ısınıyor diyorlar sıkıntı yaşadınız mı bu konuda peki 4070 süperi R7 7700X ile kullansam sorun olur mu 2 4k ayarlarda
  5. S

Pc toplama 2k veya 4k

merhabalar 2k veya 4k kaldıracak hikayeli oyunlar için komple siyah argbsiz sistem toplamak istiyorum 1.suan ikisi var kasa nzxt h9 flow sıvı soğutucu kraken 360mm rgbsiz 2. ekran karti 4070 serisi düşüyorum 2k veya 4k işlemci olarak amd olursa iyi olur monitör hariç 50k 70k civarı bütçe
  6. S

neden kötü hangileri uyumsuz veya ne yapmam gerek hocam tavsiyeniz var mı
  7. S

öncelikle merhaba kasa parçaları uyumlu mu ilk defa toplayacağım acemiyim kısaca sorularım 1. argb ve rgb bağlantıları senkronizasyonu uyumlu mu 2. hikayeli oyunlar için 3. 2k destekler mi darboğaz olur mu veya 4k gider mi 4. bütçe 50k 70k civarı sadece kasa 5. ornek fotoraf da ki gibi senkron...
Geri