SkySea isimli üyenin son içerikleri

1. SkySea

Yeni sistem ekran kartı çalışmıyor

Selamlar, Tebilon’dan bir sistem aldım, henüz geleli 1 hafta bile olmadı. Bugün sistemi açtığımda görüntü gelmedi. Anakart üzerinde VGA ışığı yanıyor ve ekran kartının LED’i yanmıyor. Ekran kartını söküp tekrar taktım, PCI-E güç kablosunu boşta duran başka bir kabloyla değiştirdim. RAM’leri...
  2. SkySea

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Örnek olarak thingiverse ve printables bu sitelerden hazır olan modelleri indirip herhangi bir slicer programında (Orcaslicer,Prusaslicer,Bambustudio) baskının ayarlarını yaptıktan sonra direk yazıcıda basabilirsin, slicer ayarları için YouTube’da bolca kaynak mevcut bir sorun olursada çoğu...
  3. SkySea

RX 6700 XT Furmark değerleri normalmi?

8x MSAA uzay montaj 73 derece 60 70 fps arası değerler iyi midir?? uzay montaja göre sıcaklık bi tık yüksek değilmi?
  4. SkySea

10K bütçe kalemli tablet önerisi

Max 10k bütçem var film,dizi izlemek ve ders çalışmak için kalemli tablet önerebilir misiniz? yada bütçeyi aşmadan kalemi ayrı olarak alabilirim şuan matepad 11.5 ve kalemi 9.600 falandı sanırım daha iyi önerileriniz varmı?
  5. SkySea

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 6GB 128GB (2023) 🔥 6.999₺

Lenovo Tab M11 mi, bu mu?
  6. SkySea

Yardım Kargoya Verilmeden Ürün İptali Yapılamaz mı?

hocam void diye bi site aslında ürünlerini çoğu kişinin üstünde görmüştüm yani mağazalarıda var
  7. SkySea

Yardım Kargoya Verilmeden Ürün İptali Yapılamaz mı?

Bir siteden eşofman, sweet falan aldım, 8 gündür kargoya verilmedi, iptal etmek için mesaj attım barkodu basılan ürünlerde iptal olmuyor dediler. siparişi aynı gün yaptığım bir başka ürünü ertesi gün gönderdiler olmadı diye iade ettim 639 TL+99TL kargo, toplamda 738 TL ödemiştim şimdi iade...
  8. SkySea

3d Printer için Kararsizim

hocam o fiyat bandında P1S COMBO var ama hepsiburadada yok maalesef tabla hacmi büyük olsun istiyorsan K1 Max falan var ama hacim önemli değilse 25k bandında ELEGOO Centauri Carbon var hem malzeme kalitesi hemde baskı olarak baya iyidir tavsiye ederim.
  9. SkySea

Aliexpress indirim ile 27 euro aşmadan ürün alınır mı??

hocam peki bu indirime mağazanın kendi yaptığı ürün indirimleri dahilmi onlardadamı indirimsiz fiyat baz alınıyor?
  10. SkySea

Aliexpress indirim ile 27 euro aşmadan ürün alınır mı??

Selamlar aliexpress'den tek bir ürün alacağım vergisiz kargosuz fiyatı 650 küsür vergi ve kargoyla 1200 küsür TL bende jeton var baya onu kullanınca yaklaşık 1030 lira falan yapıyor 27 euro şuan 1067tl ben bu ürünü alsam gümrükte falan sorun yaşarmıyım jetondan dolayı faturaya normal fiyatından...
  11. SkySea

R5 5500 Overclock sonuçları

10-15 fps fark oldu 3070 kullandığım için oc yaptım ama uzun kullanımda sıcaklık dahada artmaya başladı ayarları normale döndürdüm 5600'e geçeceğim
  12. SkySea

R5 5500 Overclock sonuçları

Selamlar, Gigabyte B450M-K anakart kullanıyorum. R5 5500 işlemciye BIOS üzerinden bazı ayarlar yaptım. CPU Core Ratio ayarını 44 olarak ayarladım, voltajını ise +100 şeklinde düzenledim. Şu an 4.4 GHz olarak, 1.3-1.35V değerinde çalışıyor. Rust oynarken maksimum 75 dereceye ulaşıyor. İşlemci...
  13. SkySea

Rust Düşük FPS sorunu

Selamlar Rust'da ayarları ne yaparsam yapiyim hep 70 80 90 fps alıyorum bu yüzden oyun akıcı değil sistem rtx 3070 16gb ram r5 5500 ekran kartı diğer oyunlara göre hiç ısınmıyor normalde kasanın camına dokunsam sıcaklık belli oluyorda rust oynarken ısınmıyor niyeyse ondanmı kaynaklı bilmiyorum...
  14. SkySea

Çözüldü✓ Xbox 9. nesil bu fiyata almaya değer mi? (aldım)

değer hocam ben 8-9 ay önce bu fiyata almıştım
  15. SkySea

Trabzonspor-Beşiktaş Skor Tahmini

beşiktaş alırda O kadarda olmaz bence hocam
Geri