slanderman isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ekrana Görüntü Gelmiyor Dram Işığı Yanıyor

Hocam uzay montajda denedim cmos pinlerinide bios pilinide bios flashbackta yaptim en güncel sürüm olmadı 1784445968 Açıldığı gibi sarı dram ışığı yanıyor yarım saat gene bekledim bir sey değişmedi
  2. S

Biosflashback ile bios güncellemeyi denedim oda olmadi 2 flash ayrı ayrı denedim arkadaki ışık yanmadı bir türlü
  3. S

Yok o kaldi sadece denemedigim
  4. S

Denedim gene olmadi direk dram ışığı yakiyor kaliyor oyle
  5. S

Deneyeyim bi ikinizinde dedigini
  6. S

Pili çıkarıp bekledim bi 10dk
  7. S

7500x3d tuf b650e wifi rtx 5070 montech xr kasa kingston beast 5600mhz cl36 ram
  8. S

Bios gunvel olmali aldığım kişi 9800x3d ile kullanıyordu islemcide çalışıyor
  9. S

Yeni kasa topladım anakart islemci ve ram ikinci el kasaya guc geliyor goruntu gelmiyor direk dram ışığı yanıyor rami silgiyle sildim her slota taktim bios pilini çıkarıp taktim hala aynı bi öneriniz var mi?
  10. S

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Wd blue salın be
  11. S

🔥İndirim Amazon Oyuncu Koltukları 1.000₺ İndirim Kuponu

15li plusu aldim 6 taksit güzel oldu
  12. S

🔥İndirim Montech Xr Kasa + 850w Gen 5.1 Atx 3.1 Psu+Kontrolcü 4.499 TL 3 Taksit

Eyw hocam zaten suan 5070 ve 7600x ile kullanacağım ama bi yandanda 4 5 sene sonra yükseltmeye açık olsun istiyorum sıkıntı çıkarmaz inş
  13. S

🔥İndirim Montech Xr Kasa + 850w Gen 5.1 Atx 3.1 Psu+Kontrolcü 4.499 TL 3 Taksit

Beyler bende çektim bir tane ama psu sıkıntılı diyorlar bi bilgisi olan var mı portalarin önünde olmasida cok hoşuma gitti
  14. S

🔥İndirim AMD Ryzen 7 8700f 6.000₺

Bunun yerine 5e ikinci el 7600x alin
  15. S

🔥İndirim Msi B850m Gaming Plus Wifi6e 🔥7.591₺

Bildiğim 2 model aslında aynı anakart biri dis görünüş olarak daha iyi sadece
Geri