SlaugHunter isimli üyenin son içerikleri

1. S

Klavye Almak İsteyenler İçin Rehber

Hocam zaten switchleri tek bir marka üretmiyor o sebepten her markanın kendi kafasına göre yaptığı renkte switchler görebilirsiniz Akko olsun kailh olsun gateron outemu Logitech Cherry mx Asus vsvsvs milyon tane switch üretici markası var mesela akkonun veya gateron markasının en kötü 20 farklı...
  2. S

Nvidia dan Beklentim çok yüksek

Hocam bunun konuyla ne alakası var adam nvidiadan apu sistemler yapılsa güzel olur diyor sen amd ekran kartları daha uygun diyorsun
  3. S

PC OYUN İÇİN KULAKLIK ÖNERİN

Hocam şu kulaklığın ses kartlı modeline bakabilirsiniz x olan değil https://www.akakce.com/arama/?q=Razer+Blackshark+V2&gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCw7qNq7D9Dxfy7lBAjaXCr8U&gclid=Cj0KCQjw6uWyBhD1ARIsAIMcADouN3l9mCEe_wvWHkbcgm3QgTOKJQgskw5fDwO-QPeYj99Fx_AI35waAtIpEALw_wcB Bir de bu var bunu...
  4. S

Ryzen 5 7640hs Ryzen Master hata veriyor

Merhabalar. Laptop işlemcim için ryzen master indirdim de desteklenmediğini söylüyor. Tüm sürümleri mi böyle yoksa eski sürümlerde vs destekleyen bir tane var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  5. S

Çözüldü✓ 240Hz Monitör 60Hz hissi veriyor

Hocam o sorun genel olarak kablosuz mouselarda var o yüzden ben kulaklığı da mouse da kablolu kullanmayı tercih ediyorum bu arada oyunlarda vs sorunu yaşarsanız hz değerini oyunun genel ayarlarından ayarlayın ve genel olarak aldığınız fps ile orantılı tutmaya çalışın
  6. S

❌İndirim Bitti! Msi GF63 RTX4050 Laptop 25,649₺🔥🔥

Hocam iki modeli de kullanmadığım için soğutmalarını maalesef bilme imkanım pek yok mühendisi de değilim içini de bilmiyorum kağıtta yazanlara göre yorum yapabilecek kadar bilgim var kullanmış birinden veya tecrübe etmiş birinden tavsiye almak tabii ki daha mantıklı olur
  7. S

S23 hala alınır mı ?

Hocam s23 almaya gayet değer kaliteli ve uzun ömürlü bayağı
  8. S

Hemen hemen iki model arasındaki tek fark ekran kartı voltajı ama aradaki voltaj farkı 10-15 fps fark yaratıyor aradaki fiyat farkına değer ben sadece Hepsiburada üzerinden bakıp atmıştım
  9. S

Onu alacağına aynı fiyata şunu al hem ssd 1 tb hem ekran kartı 60w ramleri desen ddr5 4800mhz hem de işlemcisi daha üst nesil Acer Nitro V 15 ANV15-51 Intel I5-13420H 8GB 1TB SSD 6GB RTX4050 15.6"FHD IPS 144hz Freedos Taşınabilir Bilgisayar NH.QNBEY.003...
  10. S

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Yani şahsen ben de oynadım ama beğenmedim oynanışı beni sarmadı combat mekanikleri karışık geldi bıraktım ama çöp diye eleştirmedim açıkçası bana göre bir oyun değil dedim geçtim hikaye anlatım şekli ince detaylara çok önem verilmiş ve baskın yanı bu olan bir oyun sonuçta. Combat sistemi bana...
  11. S

25k civarına laptop önerisi

Hocam baktım bayağı güzel ama ramin 16gb olan bir modeli var mıdır
  12. S

25k civarına laptop önerisi

Merhabalar. Başlıkta yazdığı gibi 25k yı çok aşmayacak şekilde 3060(bu fiyat bandında yok diye biliyorum) ya da 4050 li mümkünse 90watt civarı bir laptop önerisi yapabilir misiniz 8 lik Rami olan değil de 16gb arıyorum tekrardan ram arayıp bulup takmak sıkıntı biraz şu ürün gibi bir şey Casper...
  13. S

7800x3d ve 4060 Toplama sistem nasıl alınır mı

hocam bence hiç hazır sistem almayın hazır sistemde koyacakları anakart ssd vs alt segment oluyor genelde,bana kalırsa kendiniz x670 bir anakart 850w +80 gold bir psu 7gb okuma yazma değeri olan bir ssd ve büyük bir kasa ile sistemi dizin ekran kartını başta 4060 takın 4080 super fiyatı bir kaç...
  14. S

5700X3D AM4 DE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ SONUÇLAR GÜZEL

Hocam ilk çıktıklarında msrp değeri yüksek olur zaten 5600x den örnek verirsek 300 dolarlık msrp fiyatı vardı şuan ülkeye gelişi + vergilerle bile max 150-170 dolar civarına satılıyor ve 5800x3d modeli ile arasında nerden baksanız 2000 liralık fiyat farkı var 9k da çıkması gayet ucuz bile...
  15. S

Çözüldü✓ İşlemcimi Upgrade etsem ne kadar faydalı olur?

Hocam ben işlemciden daha pahalı anakartlara biraz abartı gözüyle bakıyorum bence o anakart için en kötü bir 13900k veya 14700k filan olmasını tavsiye ederim bu işlemciye ddr5 model bir z690 daha iyi olur gibi
Geri