Slawyer isimli üyenin son içerikleri

1. Slawyer

Youtube Kanalım için en iyi video telefonu

s25+ en iyi tercih olacaktır illa iphone diyorsan 14 pro max var 2.el de o fiyatlara ben olsam bütçemi arttırır vivo x200 pro alırım
  2. Slawyer

Türknet sözünde durmadı

Hocam ilk başta kadın beni gigafiber gelecek diye ikna etti zaten gelmeyecek dese almazdım bu topa girmezdim. Geçerdim netspeede yada millenicom da kalırdım
  3. Slawyer

Türknet sözünde durmadı

yine bir şey değişmez mi?
  4. Slawyer

Türknet sözünde durmadı

her ay 500 tl veriyorum. bi şikayet edicem thhye sende öyle yap
  5. Slawyer

Türknet sözünde durmadı

TurkNet'e GigaFiber'le ilgili durumu 3-4 kez belirttim hatta şikayet de ettim ama hiç bir atılım sağlanmadı. Ben ilk aldığım zaman bana 2-3 ay içinde gelir dedi, 6 ay geçti hala ses seda yok. Projeye aldık sizi dedi ama hiç bir şey yine olmadı. Konum : İstanbul Pendik Çınardere mahallesi...
  6. Slawyer

Oneplus 13 mü s25+ mı daha iyi?

hocam ben telefonu 4 yıl kullanırım öyle 7 yıl güncelleme fazla umrumda değil
  7. Slawyer

mağazada s25 ultraya baktım zaten cihaz güzel ama şarj süresi ve şarj etme süresi olarak diğer cihazlara göre sönük kanıyor ama cihaz gerçekten mükemmel hızlı ama oneplus 13le kapışır. S25+ hiç görmedim kullanmadım elime dahi almadım o yüzden sordum ikisinden birini alıcam
  8. Slawyer

Op 13 deneyimledim ve biliyorum s25+ onun kadar haz verir mi ekran konusunda ben kameraya bakmıyorum ve arayüz performansı olarak
  9. Slawyer

40.000 TL Pc önerisi

hoca valla onun yerine bi rtx 4060 alırım bütçeyi arttırırım o zaman bi diğer arkadaşın da önerisine bakayım
  10. Slawyer

40.000 TL Pc önerisi

hazır sistem şart değil hocam ya
  11. Slawyer

Redmi note 14pro 5g mi poco x7pro 12gbram mi

x7 pro tabii ki
  12. Slawyer

Türk telekom şikayet nasıl takip edilir?

teknik hata nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
  13. Slawyer

Türk telekom şikayet nasıl takip edilir?

Ben sitede fiber önerisinde bulunmuştum türk telekoma 2 gün sonra cevap verdiler ve bana bir bildirim numarası verdi nasıl takip edeceğimi bilmiyorum.
  14. Slawyer

Yardım Telefon önerisi uzun kullanım için

Oyun için Poco x7 pro al yada sosyal medya falan öyle genel takılmak istiyorum diyorsan s24 fe
  15. Slawyer

Taahüt bitiyor Nereye geçeyim?

valla ben millenicom kullanıyordum aşırı güzel internet sağlıyorlardı turknete geçince çok sıkıntı çekmeye başladım siz millenicoma geçin rahat edin
Top Bottom