Slayartt isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ PC Biosta 110 Dereceyi Görüp Kapanıyor

merhaba sorunum çözüldü nasıl çözüldüğünü söylemek istiyorum. Msi corefrozr aa13 Kule tipi soğutucu aldım ve sistem boşta 34 derece de çalışmaya başladı önceden 65 -70 arası bi değer alıyodum hata olduğundada 95 derece civarı . 65 -70 arası alırken stress testinde 2 dakkada 95 dereceyi gören...
  2. S

Haklısınız hocam sizede hayırlı geceler
  3. S

konu başlığına ekledim oradan gorebilrisiniz. 1789260631 Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim ben yatıyorum mx4 gelince sonucu sizle paylasirim
  4. S

Durum su 1789259548 Mx4 un siparişinizde verdim 1789260011 fotoğraf attım ama forumda neden se gözükmüyor
  5. S

Macunu düzgünce şurup yaydim ama macun kalitesi iyi değil açıkçası hangi macun iyi pek bilmiyorum bende iyidir diye düşünüp daha yeni aldım Everest i
  6. S

Hatta şuan undeevolt yaptım ama yinede 90 derecelerde bios ta 1789258573 Yarın öncelikle bı termal macun ve bı soğutucu Alicam mecburen artik
  7. S

Maalesef bursa dayim ama yinede çok teşekkür ederim soket takılı hatta sokup taktım yine aynı malesef 1789258384 Sanırım termal maçından kaynaklı şuan soket düzgün takılı ama sorun devam ediyor
  8. S

Merhaba ben ryzen 5 5600 işlemci kullanan biriyim anakartim Asus k ii prime a520 daha öncesinde sıvı soğutma vardı 2 sene kullandıktan sonra bir gün çok ısındığını farkettim ve arıza tespit ettim sıvı soğutmayı çıkarıp belli bı zaman stok fanla idare ettim geçenlerde ise frisby marka bir kule...
  9. S

Pc yükselttim görüntü gelmiyor

Ekranda displayport sinyal yok yazıyor 1722007065 Ekran kartı takılı
  10. S

anakarttaki ışık sarı şuan powera bastıktan sonra güç kesiyor
  11. S

Merhaba benim internetten eskiden aldığın bi pc vardı onu yükseltmek istedim ve msi a 520 a pro anakart ryzen 5 3600 işlemci ve DDR 4 3600 mhz ram aldım fakat pc çalışıyor ve görüntü gelmiyor fanlar dönmeye devam ediyor sadece. Ben güç kaynağı yetersiz diye düşünüp ekstradan bide 500 watt 80...
Geri