Merhabalar ben bi kac gündür valorantta sorun yaşıyorum sorun şu öncelikle win 11 sürümün ekran kartım 4060ti islemcim ryzen 5 7500f corsair gddr5 8x16gb 5200mhz ram
Sorunum şu valorantta alt tab atınca bianda bi uygalama tıklayın veya açayım donuyor ama bu her seferinde olmuyor bi kackez sonra...
Merhabalar ben valorantta 3 4 gündür bi alt tab sorunu yaşıyorum sorunum şu valotantta alt tab atınca donuyor ne görev yönecisi acılıyor nede başka bir şey mouse haraket ediyor valoranttan seste geliyor alt f4 calışıyor ve bianda ekran kararıyor pc resetliyorum
sistemde parcalar
4060ti 8gb
ryzen...
merhabalar ben steramden cs go almayı planlıyorum ama şuan 275 tl ve cs 2 gelecek ya yazın gelecek yada yaza doğru ve steamın yaz indirimi haziranda girecek ve cs go indirime girer mi bence şuan alıpta zarar yaparmıyım ?
ben nvidia iskiden beri sevdigin icin onda sorun yok amq kdv siz hali 12k yada 13k dı
1681384837
Amq degil ama olcakti kufir degil yani yanlis anlama
1681384898
Bu islemci birtane abide var oda stok fan kullaniyor o yuzden almaya gerek yok diye dusunuyorum
ben şey sormak istiyorum şimdi bu biraz bu sorudan farklı olcak gibi ben bu sisteme samsung g3 almayı düşünüyorum bence nasıl iyi mi? hem bütceme 4000 tl sınırladım monitörde
monitörde bu...