slayerrrtheoneofpiece isimli üyenin son içerikleri

1. S

9070xt Aldım Oyunlarda Crash Veriyor Çözüm Varmı

amdnin 26.2.2 driveri kurunca çözüldü galiba 20dkdır oynuyorum crash felan almadım normalde 10dk içinde crash gelirdi sinirlerim kabarırdı hatta gidip fpsı kısıtlardım crash yine giriyordu ama yavaşlıyordu yinede galiba çözüldü crashlar tam bilmiyorum ama alırsam yine hata koduyla beraber paylaşırım
  2. S

valla 5070 alsam daha iyiydi direkt düz yıllarca nvdia kullandım hiç böyle sorun yaşamamıstım nvdiada yaşadıgım tek sorun vardı oda sadece the forestte siyahlar kırmızı olarak gözüküyodu 1780742676 hocam aldıktan 1 hafta sonra zaten o temassızlık sorunundan kullanamadım daha dün aldım tekrar...
  3. S

olabilir kusura bakmayın bir arkadaş eski konuyu etiketlemişte ona yazıyordum 1780742500 bilgisayarı kurduğumdan beri bu crashlar var 1780742508 şimdi bakıcam hatalara
  4. S

yok yani o temassızlık çözüdlü bu crashlar hala devam ediyor
  5. S

nasıl bakabilirim 1780742199 yok hocam çözüldü
  6. S

koydum hallettık olayı ya yaşadıgım yerde çok bilgisayarcı yok ondan uzun sürdü konu açtım bilmiyorum cahilim diye zorbaladılar birde 1780741832 yok direkt amd kendısı crash veriyor otomatik crash hatası yani
  7. S

şimdi gördüm hocam parçalar amd ryzen 7 7800x3d asus tuf 1000w psu msi 850 gaming wifi anakart Corsair MP600 Pro Nh 2TB ssd viper 2x16gb ram bu arada o sorunu çözdüm ekran kartı ağır gelmiş anakartın ekran kartı yerı yamulmuş ondan dolayı
  8. S

Merhaba hocalarım bir şey sormak istiyorum 9070xt kullanıcısıyım ve son zamanlarda çok fazla crash almaya başladım özellikle hitman 3 half sword valorant ve çok canımı sıkıyor acaba ilerde değiştirmelimiyim yoksa bunların bi çözümü varmı iade etmeyı denedım fakat aldıgım yer iade kabul etmedi
  9. S

Pcm bozuldu yardım edin

Hayır olarak yapmıyor tabi para alacak en sonunda sadece anakart ve işlemciyi istedi. Onlarda sorun olabilirmiş diye diğerlerini istemedi
  10. S

Pcm bozuldu yardım edin

Ekran kartını 2 hafta önce alıp taktırdım diğer parçalar 4-5 ay önceden alınma garantilerini çıkarıp incelemedim heralde. Ekran kartına zarar veririm diye korkuyorum 1777620643 Bilgisayarcı benim parçaları niye çalsın kutularını garantilerini getir teknik servisine yollayalım felan dedi
  11. S

Pcm bozuldu yardım edin

Valla olamadım 😞 1777613080 Bilgisayarcıya götürdüm oda bulamadı sorunu. Garantilerini getir dedi
  12. S

Pcm bozuldu yardım edin

Sökme takma hiç bilmiyorum o işleri hocam yaptırırken bilgisayarcı iyi geçirdi zaten
  13. S

Pcm bozuldu yardım edin

Ekran kartı hariç garantisi bitmiştir hepsinin 5 ay önce alınmış parçalar bir tek ekran kartı yeni
  14. S

Pcm bozuldu yardım edin

Hocalarim pcyi alalı daha 2 hafta oldu PC yani dünyanın en düşük sistem gerektiren oyununu oynuyordum birden arkada YouTube videosu dinliyordum birden oyun döndü ses cizirdamaya başladı sonra PC kapandı geri açtığımda ekran gelmedi klavye mouse felan hiçbiri gelmiyor şuan bilgisayar hakkında hiç...
  15. S

Wraith w75 v2 klavyede snaptap nasıl açabilirim

Hocam PRCS kısmı neresi benım salaklığımamı geldi bilmiyorum ama göremedim
Geri