slayerrrtheoneofpiece isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kulaklık Önerisi 3-4bin TL

hocam mikrofonu çıkan modellere çok yaklaşamıyorum ya en son aldım birtane mikrofonu temassızlık yapıp durdu
  2. S

bakabilirmiyim
  3. S

evet kablosuz 1789060096
  4. S

hocam valla çok kaba durmadıkça görünüşün önemi yok benim için kalitesi iyi olsun yeter şuan kullandıgımı beğenıyorum mesela
  5. S

Merhaba hem ses kalitesi hemde mikrofon kalitesi olarak güzel olsun şuan atk mercury 1 kullanıyorum gayet guzel ama Kulaklık ortadan ikiye yarıldı ve hala çalışıyor (nasıl yaptığmı sormayın)
  6. S

Türktelekom Fiber Sorunu

merhaba bir kaç hafta önce altyapı ekipleri mi artık ne ekipleri bilmiyorum fakat yer altındaki fiber kablosunu kesmişler bu nedenle 2 gün boyunca internetsız kaldık internet geldi gelmesine ama internette bir sorun var netflix asla açılmıyor steamda bazı online oyunlar oynanmıyor hatta gta 5...
  7. S

Steam Oyun Yapılandırması Kullanılamıyor Hatası

merhaba demin bir oyun satın aldım fakat oyun kütüphaneme gelmedi 3 kere steamı aç kapat yaptım ve hala kütüphaneme gelmedi oyunu mağazadan buldum ve direkt oynaya bastım bu sefer de Steam Oyun yapılandırması kullanılamıyor hatası aldım bir çözümü varmı
  8. S

Mousepad Önerir Misiniz?

Hocam biraz araştırdım benım şuandaki mousepadım steel seriesin 3xl modelı 122x60 mış galiba ve masama dikey olarak tam oturuyor yatay olarak bi 5-10cm fazla gelıyor bende masama tam otursun istiyorum ama türkiyede tam 110x60 115x60 boyutlarında güzel kaliteli bir şey bulamadım hatta direkt yok...
  9. S

Mousepad Önerir Misiniz?

hocam bir şey sorucağım bu mousepad daha önce yaptırdıysanız kolay aşınırmı yoksa sağlam mı
  10. S

Mousepad Önerir Misiniz?

teşekkürler hocam
  11. S

Mousepad Önerir Misiniz?

Selam bana one piece temalı bir mousepad önerir misiniz? boyutu minimum 90x40 olsun daha büyükte olabilir
  12. S

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

bakacağım teşekkürler marka takıntım var biraz o yüzden bilindik markalar dışında tercih etmiyorum ama bir araştıracağım attığınız mouseyi teşekkürler
  13. S

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

bunu mu alıyım asus rog harpe ace mini mi
  14. S

En Ucuz Asus Rog Harpe Mini 2.999 TL

neden öyle düşünüyosun
  15. S

En Ucuz Asus Rog Harpe Mini 2.999 TL

https://www.gamerbilisim.com/Urun/asus-p716-rog-harpe-ace-mini-black-mouse-00f25a bulabildiğim en ucuzu
Geri