amdnin 26.2.2 driveri kurunca çözüldü galiba 20dkdır oynuyorum crash felan almadım normalde 10dk içinde crash gelirdi sinirlerim kabarırdı hatta gidip fpsı kısıtlardım crash yine giriyordu ama yavaşlıyordu yinede galiba çözüldü crashlar tam bilmiyorum ama alırsam yine hata koduyla beraber paylaşırım
valla 5070 alsam daha iyiydi direkt düz yıllarca nvdia kullandım hiç böyle sorun yaşamamıstım nvdiada yaşadıgım tek sorun vardı oda sadece the forestte siyahlar kırmızı olarak gözüküyodu
1780742676
hocam aldıktan 1 hafta sonra zaten o temassızlık sorunundan kullanamadım daha dün aldım tekrar...
olabilir kusura bakmayın bir arkadaş eski konuyu etiketlemişte ona yazıyordum
1780742500
bilgisayarı kurduğumdan beri bu crashlar var
1780742508
şimdi bakıcam hatalara
koydum hallettık olayı ya yaşadıgım yerde çok bilgisayarcı yok ondan uzun sürdü konu açtım bilmiyorum cahilim diye zorbaladılar birde
1780741832
yok direkt amd kendısı crash veriyor otomatik crash hatası yani
şimdi gördüm hocam parçalar amd ryzen 7 7800x3d asus tuf 1000w psu msi 850 gaming wifi anakart
Corsair MP600 Pro Nh 2TB ssd viper 2x16gb ram bu arada o sorunu çözdüm ekran kartı ağır gelmiş anakartın ekran kartı yerı yamulmuş ondan dolayı
Merhaba hocalarım bir şey sormak istiyorum 9070xt kullanıcısıyım ve son zamanlarda çok fazla crash almaya başladım özellikle hitman 3 half sword valorant ve çok canımı sıkıyor acaba ilerde değiştirmelimiyim yoksa bunların bi çözümü varmı iade etmeyı denedım fakat aldıgım yer iade kabul etmedi
Ekran kartını 2 hafta önce alıp taktırdım diğer parçalar 4-5 ay önceden alınma garantilerini çıkarıp incelemedim heralde. Ekran kartına zarar veririm diye korkuyorum
1777620643
Bilgisayarcı benim parçaları niye çalsın kutularını garantilerini getir teknik servisine yollayalım felan dedi
Hocalarim pcyi alalı daha 2 hafta oldu PC yani dünyanın en düşük sistem gerektiren oyununu oynuyordum birden arkada YouTube videosu dinliyordum birden oyun döndü ses cizirdamaya başladı sonra PC kapandı geri açtığımda ekran gelmedi klavye mouse felan hiçbiri gelmiyor şuan bilgisayar hakkında hiç...