Merhaba hem ses kalitesi hemde mikrofon kalitesi olarak güzel olsun şuan atk mercury 1 kullanıyorum gayet guzel ama Kulaklık ortadan ikiye yarıldı ve hala çalışıyor (nasıl yaptığmı sormayın)
merhaba bir kaç hafta önce altyapı ekipleri mi artık ne ekipleri bilmiyorum fakat yer altındaki fiber kablosunu kesmişler bu nedenle 2 gün boyunca internetsız kaldık internet geldi gelmesine ama internette bir sorun var netflix asla açılmıyor steamda bazı online oyunlar oynanmıyor hatta gta 5...
merhaba demin bir oyun satın aldım fakat oyun kütüphaneme gelmedi 3 kere steamı aç kapat yaptım ve hala kütüphaneme gelmedi oyunu mağazadan buldum ve direkt oynaya bastım bu sefer de Steam Oyun yapılandırması kullanılamıyor hatası aldım bir çözümü varmı
Hocam biraz araştırdım benım şuandaki mousepadım steel seriesin 3xl modelı 122x60 mış galiba ve masama dikey olarak tam oturuyor yatay olarak bi 5-10cm fazla gelıyor bende masama tam otursun istiyorum ama türkiyede tam 110x60 115x60 boyutlarında güzel kaliteli bir şey bulamadım hatta direkt yok...