Slayterxd isimli üyenin son içerikleri

1. S

ASUS VG27AQ5A MONİTÖR AYARI İÇİN YARDIM ?

Merhaba, geçtiğimiz günlerde yeni bir monitör aldım. Ancak monitör menüsüne baktığımda birçok bilmediğim terimle karşılaştım. Bana en güzel ve en doğru şekilde renk gösteren ayarları verebilir misiniz? Genellikle hikâye tabanlı oyunlar oynuyor ve film izliyorum. Gerekli olur mu bilmiyorum ama...
  2. S

HDD KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYOR

Merhaba, geçtiğimiz günlerde anakart değiştirdiğim için bilgisayara format attım ve Windows’u M.2 diske kurdum. Buraya kadar herhangi bir sorun yoktu. Ancak son birkaç gündür şöyle bir durumla karşılaşıyorum: HDD’ye oyun indirirken disk bir anda “disk yazma hatası” veriyor ve disk bağlantısı...
  3. S

3000 TL Akvaryum kasa önerisi

Merhaba uzun zamandır Xigmatek kasa kullanıyorum ve artık sıkıldım. Uzun zamndır akvaryum kasa bakıyordum ama adamakıllı bir seçenek bulamadım. Gözüme en güzel gelen gameline Grand 7x120 kasası aklınızda daha güzel bir kasa seçeneği varsa bekliyorum PSU olmasına gerek yok.
  4. S

3000TL WİRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ ?

Anldım saolun ozaman v9 alacağız.
  5. S

MCHOSE S9 PRO Alınır mı sence ?
  6. S

Merhaba aktif olarak kullandığım SS arctis 1 bugün vefat etti. Bu sebepten ötürü yeni kulalık arıyorum siyah-beyaz diye bir arayışım yok. İsteklerim uzun ömürlü kullanabileceğim, ses seviyesinin güzel olması, ve en çok istediğim Wireless olması. Bu kriterlere uygun bildiğiniz kulaklıklar var mı...
  7. S

2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Peki asusun birtane monitörü var https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg27aq5a-27-210hz-03ms-hdmi-dp-type-c-elmb-freesync-adaptive-sync-qhd-fast-ips-gam_u30242 nasıl sizce ?
  8. S

2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

MSI MAG275QF Alınır mı sence ?
  9. S

2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Emin ol G5 harici yüm monitörlere okeyim. Eğer sende kullanıyor isen farketmişsindir acayip bir ghost problemi var. 1762717775 Herhangi bir sorununu gördünüzmü ? 1762718006 Bu monitör hakkında çok olumsuz yorum okudum sizce alınır mı ? İçim pek el vermiyor çünkü
  10. S

2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Geçtiğimiz günlerde düzenli olarak kullandığım, Samsung odyssey G5 2K 165hz monitörü kırdım. Bu seneple yeni monitör arayışındayım. İsteklerim; 2K (2560x1440) ,165 Hz olması ve en önemlisi 27” olması bu isteklere uygun önerebileceğiniz bir monitör varmı acaba aklımda ASUS’un monitörü var.
  11. S

RTX 3080 için işlemci önerisi ?

O zaman sistem değişmeyene kadar 5600 den devam ediyorum.
  12. S

Burada X bir forumda sistemimi satsam ne kadar edeceğini sormuştum. Ve yazılanlar bu... Kısaca bana denilen işlemcinin ekran kartını tam güçte besleyemediği...
  13. S

Hangi işlemci ile hocam ? Eğer 5600 diyorsanız büyük ihtimal alamıyorum çünkü sistem oyun videolarına baktığımda aynı bileşenler olmasına rağmen FPS farkı oluyor 1762374862 7 5700x mi ?
  14. S

Merhaba. Uzun zamandır MSI SUPRIM X 3080 10 GB kullanıyorum ve cahilliğimden ötürü sanırım bu kartı Ryzen 5 5600 ile kullandım. Birkaç yerde bana darboğaz olduğunu, karttan tam performans alamayacağımı söylediler. Sizden ricam: bu karta en uygun gidebilecek işlemci hangisidir? Genel olarak oyun...
  15. S

Wireless mouse önerisi ?

Ozaman A9 Plus alıyorum. Ama başka bir forumda gördüm bilmediğimden soruyorum adam A9 Plus yorumdan ibaret kronik mouse onun yerine AULA SC680 daha mantıklı diyordu bana mantıksız geldi ama cidden öylemi sizce ?
Geri