Slh04 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Samsung Televizyon Önerisi

Oledler çok pahalı olduğu için bakamıyorum onlara bu qled bile bütçemi zorluyor
  2. S

Digerinin ekranı led değil mi
  3. S

Samsungun iki model televizyonu arasında kaldım fiyat performans ve diğer şeyler için yardımcı olursanız sevinirim. Samsung 55Q60D Samsung 58CU7000 karşılaştırması aşağıda: Epey
  4. S

Bilgisayarımda Sıvı metal var mı?

Siz hangisini kullanıyorsunuz hocam metal mi macun mu ve hangi markayı kullanıyorsunuz?
  5. S

öyle altına soğutucu koydum pek fayda etmedi gibi bide aklıma geldi turbo boostu kapatmanı öneririm o zaman 80 üstüne çıkmıyor nerdeyse bu yaz sıcaklarını saymazsak
  6. S

Aslında sevindim diyebilirim bakım kısmı korkutuyordu sıvı metalin
  7. S

benim modelimde yok yani 1722801545 Nitro 5 lerde yani?
  8. S

Merhaba yakın zamanda Acer Nitro 5 AN515-58 model laptop aldım ve karşıma acerın bazı modellerinde fabrikadan çıkma olarak sıvı metal uygulaması yaptığını öğrendim hangi modellerde sıvı metal var bunu nasıl öğrenebilirim ve en önemlisi kendi laptopumda varmı? Model: NH.QM0EY.002A38...
  9. S

Turbo Boostu kapatmamda bir sorun olur mu ve hangi yöntemle kapatmalıyım?

iyi o zaman çok teşekkür ediyorum
  10. S

tamam bende onu diyorum kayıt defterinden görünür yapıp devre dışı braktığımızda geri eski haline çeviremiyoruz 1722683821 çünkü tekrar agrasife alınca sürekli turbo frekansta kalıyor otomatik düşürme yükseltme kalkıyor
  11. S

Peki hangi yolla kapatmamı önerirsin ilk yolda geri dönüşü yok diye biliyorum
  12. S

Merhaba yakın zamanda Acer Nitro 5 AN515-58 model laptop aldım ve bazı araştırmalarım sonunda kafama takılan bir soru var işlemcinin turbo boostunu kapatmayı düşünüyorum hem güç tüketiminin azalması ve sıcaklık değerlerinin düşmesi için fakat araştırmalarımda bazı kişiler kapatmanın donmalara...
  13. S

Web tarayıcı geçmişi kaydetme?

Oğlumun bilgisayar kullanımını denetlemek istiyorum bunun için tarayıcı geçmişini ek bir dosyaya kaydedebilecek bir program arıyorum yardımcı olur musunuz?
  14. S

500 w psu mı 750 w psu mu yeterli olur?

Bilgisayar topluyacağım özellikleri aşağıda sizce hangi psu yu seçmem daha mantıklı olur: AMD Ryzen 5 5600 Asus RX6650 XT 8Gb Asus Prime b450M-K II Samsung 980 500 Gb Kingston FURY 2x8 Gb PSU'lar ise: Fsp Hydro k500 80Plus...
  15. S

Ryzen 5 5500 mü yoksa Ryzen 5 5600X mi?

Bilgisayar toplamak istiyorum bu yüzden bu iki işlemci arasında kaldım bütçemi fazla zorlamak istemiyorum ama düşünüyorum alsam bütçemi zorlamama değer mi? (Biraz açıklayıcı şekilde anlatırsanız sevinirim) https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-5500-3-6-ghz-19mb-am4-islemci-pm-HBC000021YG70...
Geri