slhyldz isimli üyenin son içerikleri

1. S

90000 Bütçeli Kasa Toplama

Asus 5070 12gb ve 9800x3d olarak güncelledim arkadaşlar kasayıda bitfenix 850W kasa olarak aldım
  2. S

Hocam baktım aslında fiyat farkına değecek bir durum yok ortada ama uzun süreli olarak kalsın bir daha para harcamak istemediğim için dedim en iyisi bunu alayım zaten bunun üstü çıkana kadar bu beni baya götürür. Monitör 400hz Benq var o yüzden stabil olması adına bunu yaptım. Öncesinde 9800x3d...
  3. S

hocam peki 9950x3d ile kalsam ekran kartını da 1 2 yıl sonra yenilesem 5060ti bu süreçte sorun yaratır mı ?
  4. S

6 Taksitle aylık 15k da kurtarabiliyorum kendimi sadece :D ona göre ayarlamaya çalışlıyoruım
  5. S

Önerileirnize açığım bilgisayar konuusnda sdaece oyun oynamayı biliyorum :D
  6. S

Arkadaşlar merhaba, Amazon üzerinden 6 taksit ile kendime bilgisayar diziyorum. Genel oalrak sdaece CS2 Oynuyorum işlemciyi bilerek bu kadar güçlü seçiyorum çünkü önümüzdeki 10 yıl bilgisayar almak istemiyorumç 1 defa para vericem o yüzen kısmak sitemedim CS2, VALORANT tarzı oyunlarda işlemci...
  7. S

70.000TL BÜTÇE SİSTEM TOPLAMA

hocam genel olarak oynadığım oyunlar işlemci ön planlıklı o yüzden işlemciyi yüksek tutmak istedim. Bilgisayardan çok anlamıyorum iyi para harcıcam o yüzden bu miktarla alabileceğim en iyisini alma derdindeyim. 5070 35K dan çıkacağı söyleniyor o kadar bütçe ayırmam zor gözüküyor 1736539575...
  8. S

70.000TL BÜTÇE SİSTEM TOPLAMA

Merhabalar öncelikle herkese, yaklaşık 6-7 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum artık değiştirme vaktim geldi. Ağırlıklı olarak CS2, Fortnite, Valorant, Fifa25, Rust, GTA V veya MMORPG oyunlar oynuyorum ve yayın açıyorum genelde. Fakat yeni alacağım bilgisayar ile Singleplayer dediğimiz...
Geri