slm.ycl02 isimli üyenin son içerikleri

1. slm.ycl02

3060 12 GB MI 4060 8 GB MI

Fg'nin yarattığı tek fark hissedilir gecikme eklemesi :D
  2. slm.ycl02

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Tam olarak bu şekilde benimki de uydu yazmayı unutmuşum. A6 neo vardı.
  3. slm.ycl02

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Valla parada şuan sıkışığım. Daha sıkıştırmaya gerek var mı, sağlam fiyat mı, kasıma mı ertelemeliyim? 9070xt karşılayacak cpu'm yok :) Sistem imzada gpu yükseltmesi yapacağım sadece.
  4. slm.ycl02

5070 istiyodum denk gelince yapıştırdım ne dediniz bu işe? Değer mi kasım mı beklenmeli?
  5. slm.ycl02

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Düzenleme: Benimki de geldi a6 uyuyor
  6. slm.ycl02

❌İndirim Bitti! Gamepower Force RGB Gamepad 900 TL

Ben de yeni gördüm alacaktım :[
  7. slm.ycl02

Ben şansa 0 aldım :D Tplink pcie wifi 6+bt5.2 kartı. Açıldığını belli eden jelatinler dahi açılmamış duruyordu. Spigen tel tutucu da sıfırdı. Ama haklısınız sıfır olmadığını bilerek almak lazım. Beklentim yoktu ama baya memnun kaldm. 7dk %1 gayet iyi bile nasıl az geldi? :)
  8. slm.ycl02

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

Doğru senin gibi biriyle tartışmamalıydım kendimden özür dilerim. Engelledim karşıma çıkma.
  9. slm.ycl02

Zeki Olmak Nasıl Bir His ?

Birileri yine birileri hakkında karar veriyor. Evet buyrun örümcek adam hazretleri başka ne öngörünüz var? 1760710413 Zeka ile özgüven farklı şeyler işte. Belki avatarlar arkasındayız kimin gerçekte kim olduğu bile belli değil. Buna rağmen yazamıyorsan özgüvenin eksik.
  10. slm.ycl02

Yardım Poco f6 USB-C to HDMI/DisplayPort destekli'mi

https://github.com/Genymobile/scrcpy 1760621883 Ama boşa uğraşmayın netflix gibi drm korumalı içerikleri bu şekil yansıtamaz/yayınlayamazsınız. Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım.
  11. slm.ycl02

Yardım Poco f6 USB-C to HDMI/DisplayPort destekli'mi

Yanlış bilmiyorsam laptoplardaki hdmi sadece çıkış. Ekran aktarmak istiyorsanız scrcpy kullanabilirsiniz ama siyah ekrandan ötesine geçemeyeceksiniz muhtemelen.
  12. slm.ycl02

🔥İndirim Gigabyte RX 9060 XT 16 GB 3 Fanlı 18.999 TL

bu markaların modellerin sıcaklıklarını karşılaştırdığımız site hangisi? Link atabilir misiniz?
  13. slm.ycl02

Çözüldü✓ Sisteme Uyumlu RAM Seçimi ve CL Farkları

Goodram ömür boyu garanti 300tl vermeye değer mi
  14. slm.ycl02

Çözüldü✓ Sisteme Uyumlu RAM Seçimi ve CL Farkları

Goodram da varmış o da 3000tl hangisi alınır ? İkisi de cl18 3600mhz.
Geri