Valla parada şuan sıkışığım. Daha sıkıştırmaya gerek var mı, sağlam fiyat mı, kasıma mı ertelemeliyim? 9070xt karşılayacak cpu'm yok :) Sistem imzada gpu yükseltmesi yapacağım sadece.
Ben şansa 0 aldım :D Tplink pcie wifi 6+bt5.2 kartı. Açıldığını belli eden jelatinler dahi açılmamış duruyordu.
Spigen tel tutucu da sıfırdı. Ama haklısınız sıfır olmadığını bilerek almak lazım. Beklentim yoktu ama baya memnun kaldm. 7dk %1 gayet iyi bile nasıl az geldi? :)
Birileri yine birileri hakkında karar veriyor. Evet buyrun örümcek adam hazretleri başka ne öngörünüz var?
1760710413
Zeka ile özgüven farklı şeyler işte. Belki avatarlar arkasındayız kimin gerçekte kim olduğu bile belli değil. Buna rağmen yazamıyorsan özgüvenin eksik.
https://github.com/Genymobile/scrcpy
1760621883
Ama boşa uğraşmayın netflix gibi drm korumalı içerikleri bu şekil yansıtamaz/yayınlayamazsınız.
Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım.
Yanlış bilmiyorsam laptoplardaki hdmi sadece çıkış. Ekran aktarmak istiyorsanız scrcpy kullanabilirsiniz ama siyah ekrandan ötesine geçemeyeceksiniz muhtemelen.