Baktım hiç göremedim öyle bir şey neden öyle şu anki internetim bile 100/20 olmasına rağmen 125/52 veriyor tam değer olarak
Şimdi tekrardan baktım ve evet...
Eğer kendi modemin varsa modem göndermiyorlar diye hatırlıyorum yine de arayıp konuşsan daha iyi olur. Modemim var dersen göndermiyorlardı sanırım yine de...
Monitör kötü değil hayırlı olsun
https://www.epey.com/monitor/viewsonic-vx2758a-2k-pro-3.html şöyle bir model önerilmişti dün 8900du bugün +500 eklenmiş
500 TL iken geçmiştim ve ekstra modem ücreti eklediler 6 ay boyunca toplam 840 TL olacak şekilde toplamda 640'a geliyordu 640/2 yaparlar diye düşünürken...
Şu markanın ürünleri çok hoşuma gidiyor görsel açıdan benim gözümde gerçekten çok kaliteli bir marka ve fiyatı kendi sınıfındakilere denk şu an sanırım...
20-80 kullanıyorum 45w 30 dakikada şarj ediyor 0-100 ise biraz değişkenlik gösterebiliyor samsungda biraz öyle bir sıkıntı var şarj 100'e yaklaştıkça hızlı...
Sıkıntı olan senin tavrın zaten konu açılması değil herkes sabah akşam forumda takılıp hangi konu açılmış hangi konu açılmamış buna bakmıyor birçok kişi...
Genel kullanım içinse hiçbir şekilde hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum exynosları bayağı iyileştirdiler tabii ki oyun performansı olarak rakibi olan...
Eğer belli bi zaman sonra 1 tane daha 32 gb alacaksan aklında böyle bir fikir varsa 32 alabilirsin ama 16x2 yeter diyorsan dual channel yapman daha iyi olur...