Furylevel konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum bütçe içindeki modelleri pek bilmiyorum ama V2X pek önerilen bir model değil kendi fiyat bandında daha iyi tercihler oluyordu çoğunlukla.
Açıkçası benim gözümde garantiyle ilgili bi durum yok dediğim gibi aylardır kullanıyorum arkadaş ise yıllarca kullandığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş düzgün kullanımda eminim birçoğu üründen memnun kalırsın ama yine ve yine de illa olsun istiyorum diyorsan al geç stanleyi kankam fazlasını...
Eğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor uzun süreler yolculuk yapıyorsan büyük bir termos alırsın kullanışına göre
Aldığın termosun kullanışının da kolay olması işine yarar benim...
Dün gece gaming gecesinde yok muydu ram cuma gününü bekleyebilirsin belki iyi bir fiyata düşer Lexar Thorlar var 6400mhz cl32 geliyor veya XPGlere bakabilirsin bazen Corsair ve Gskiller de düşüyor fiyattan yana sorun yoksa 6k ya arkadaşın önerdiğini alabilirsin
Snap Tap gibi bir özellik yanlış anlamadıysam son bastığın tuş değil daha çok bastığın tuşa öncelik gidiyor. 2 tuşa basarken hangisine daha fazla yük verirsen o çalışıyor yani
https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms2-calisma-masasiofis-masasi-70x160-cm-cam-2521
https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392
Üstteki 160x70 alttaki 160x60 alttakinin farklı renkleri de bulunuyor olması lazım
Benim de geçen günlerde yeni aldığım monitörüm bir anda pc açıkken gitti ekranı falan fişi çektim 1 saat sonra falan tekrar fişi taktım geçtim açıldı garip bir şey yaşadım ben de sebepsiz şeyler yaşamaya alışkınım biraz monitörün yazılımıyla ilgili sorun varsa eski yazılımı indir anlamında...
Günlük kullanım için fazlasıyla uygun sadece iphone istiyorum derdindeysen alınabilir bir cihaz artısı şu anın en günceli olması ve bataryasının 4000mah olması ve işlemesi kendi fiyatındaki iphone modellerine göre fazlasıyla iyi, en dikkat çekici artıları bunlar fiyatına göre onun dışında...
XPG güzeldir 3200 3600 farkını hissetmezsin 4900 TL aşırı pahalı DDR5lere o kadar para veriyor insanlar eğer bi yandan gerçekten sistemi yükseltme düşüncen varsa bütçen de varsa DDR5'e geçebilirsin ama pcm yetiyor hiç gerek yok diyorsan XPG yeterli bi tık daha uygun olarak rgbsiz de var tabii...
Diğerlerini toplasan bi apex anca ederler sorunla karşılaşma olarak apexi çok gömdüler GPXte çok fazla sararma sorunu yaşayan gördüm diğerlerini pek duymadım bile mad catz kendi çapında farklı bir marka değişik tasarımlı ürünler çıkarıyorlar fiyat performans hakkında pek yorum yapamayacağım ama...
Birisi ürün arızalandığında Samsung'a gönderiyorsun o ilgileniyor diğerinde aldığın firmanın anlaşmalı olduğu firmalar ilgileniyor fark bu yani telefonda bir sorun oluşturmazsan çıkarmazsan herhangi bir fark olmaz ama diyelim ki oldu yine doğru düzgün ilgileneceklerini sanmıyorum her iki...
Kullandığın yazılımlar ekran kartı, bios, windows sürümün gibi şeyler hepsi güncel ve ayarların videodaki arkadaşların ayarlarıyla aynı mı?
Eğer öyleyse aldığın fps düşük normal değil