Cihazım resmi note 12s IMEI de çıkan model ne sorusundan kastınız anlayamadım onu biraz daha açarsanız sevinirim modeli nerden bulabilirim ve son olarak sorun ne çıkartır bunu söylerseniz daha iyi olur
Merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım cihazım var bunu yurt dışından getirttim IMEI atılma gibi bir durumu olup olmadığını bilmiyorum 2 sim yuvası olduğu için çift IMEI var 1. IMEI li
e devletten sorguladığımda "Bu IMEI numarası başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" diyor ancak 2...
Merhaba https://app.hb.biz/1TgB5cutb8yr bu mouseyi almayi düşünüyorum biraz araştırdım paw3311 sensörü sahip FPS oyunları oynuyorum sizca bu yeterlimi bütçem Max 1000 e kadar çıkabiliyor ya da öneriniz varsa yazarsanız olabilir teşekkür ederim
merhaba yeni bir sistem topladım gayet guzel fps ler alıyorum ancak cs2 de 150 160 fps alırken bir anda 70 fps lere düşüyor ve ufak tefek dalgalanmalar oluyor bunun sebebi ney
sistem ozellikleri:
ryzen5 3500
rx 570
8gb ram
Merhaba elimde rx 570 var psu 400w ve 6 pin ben bunu çoğaltma ile 8 pin yapsam bir sorun yaşarmıyım psu zaten ekran kartı için yeterli bununla ilgili bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba CG 50 pro new motora en fazla kaç ebatında lastik takılabiliyor bilgi verirseniz sevinirim amacım cafe racer yapmak bundan dolayı merak ediyorum