sloxyisbabobro isimli üyenin son içerikleri

1. sloxyisbabobro

Üniversite Laptop Önerisi

Bir tanıdık için soruyorum araştırmam istendi aktif olarak bilgisayar kullanacak bir bölüm o yüzden çok pahalı bişey olmasın ama hızlı bişey olsun idea pad Lee felanda olabilir ama bir oyuncu laptopmu daha çok iş görür derseniz ders için önerebilir siniz yani en uygun kaça gelir bı fiyat listesi...
  2. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Ben mezeciyim hocam balık kavun beyaz peynir kombisi çok güzel bişey ama balık yanında garnitür le yerim sonra kavun peynir öyle bi sofrada
  3. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Severim ama susatiyor be
  4. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

He oclar yapmış amq en iyi içecek laii
  5. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Oclarin en iyi yaptığı şey koladir ya asitli taze bir kola
  6. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Ben ikilik alıyım tadı daha güzel 1786748512 Evet bazılarının tadı güzel kahve seven birisi değilim ama arada farklı tatlar için icrim
  7. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Vişne çok susatiyor bence ağızda garip bir tat bırakıyor bende tavuk pilavla kola tercihimdir
  8. sloxyisbabobro

9800x3d Bu Fiyata Güncel Olarak Alınır mı?

Sadece 1080p oyunculuk için alicam 9800x3d ekran kartı ne almaliyim
  9. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Bana tadı garip geliyor belki markadandir ama
  10. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Diğer meyvelerinde oluyorsa alacağım .d
  11. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

En sevmediğim limonlu ama içme amacin güzel 1786736753 Çilekli
  12. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Fanta severim ama bence onuda bozdular ilaclardaki o yapay portakal aroması geliyor bana bir zamanlar çok kullandığım için geliyordu ama Yedigün daha çok seviyorum
  13. sloxyisbabobro

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 14.08.2026

Mouse ama nasıl biseyki hafif falan dediğine göre
  14. sloxyisbabobro

En Sevdiginiz İçecek Ne

Gereksiz pahalı olduklarını düşünüyorum önceden rakipleri kadar pahalı degildi diye hatırlıyorum sevildikce fiyat arttırıyorlar BİM'in cipside öyle BİM'in cipsini millet sevdi sonra diğer cipslerle bir iki lira hariç aynı fiyata geldi hepsi algı olayı işte ama ne yaparsın tadı güzel ayda yılda...
  15. sloxyisbabobro

9800x3d Bu Fiyata Güncel Olarak Alınır mı?

1080p valo CS fps oyunları yani hikaye oyunlari oynayam biri değilim çok nadir oynuyacagim zamanda aman efendim şöyle grafikli olsun bir derdim yok alışkanlık gereği sadece FPS olarak uzun süreler uzmeyecek bişey arıyorum 1786733149 Anakart işlerinde pek yokum bu islemciyi ne besler
Geri