Bazılari sevgili olmak için oluyor yoksa sevgi diye bir şey yok öyleleri çok var neden bilmiyorum ama bizim siniftakilerin konustuklarindan felanda öyle olduklarını düşünüyorum her neyse bu konu neden saçma bir yere giti
1tb yada 2tb bir SSD arıyorum ama FP olarak siz ne önerirsiniz indirimlerden felan kovalarken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim SSD bin birde o ayrıntıları soylermisiniz
Hocam uzun süredir bu forumda ve kendim olarak arastirmala ryaoiyorum İnşallah yakında PC Alican işlemci olarak 7800x3d alicaktim ama bütçemi az biraz arttirabilirsem 9800x3d ye değerli genelde valo cs fortnite oynuyorum birde soğutucu onerirmisiniz
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-ares-v2-gaming-pc-kasasi-7x120mm-argb-fanli-temperli-cam-atx-mid-tower-oyuncu-kasasi-360mm-sivi-sogutma-siyah-fiyati,1459991027.html
Bu tip bir kasa ariyorum gorunus olarak ve hava akışı felan güzel olursa iyi olur fiyat yine bu civarlarda...
Hocam hepinize teşekkürler yeni virsey alicaktim en ucuz bizdehesapli da vardı ve gerçekten dediğiniz gibi eski sanırım hiç görmedim güvenlikle alacağım teşekkürler