sloxyisbabobro isimli üyenin son içerikleri

1. sloxyisbabobro

Okulda 60 Gün Raporluyum Sınavlar Nasıl Olur?

Hocaadan hocaya değişir bazıları kurallara uyuyor bazilari öyle değil durumu izah edersen bir çaresine bakarlar vencei
  2. sloxyisbabobro

Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

Bazılari sevgili olmak için oluyor yoksa sevgi diye bir şey yok öyleleri çok var neden bilmiyorum ama bizim siniftakilerin konustuklarindan felanda öyle olduklarını düşünüyorum her neyse bu konu neden saçma bir yere giti
  3. sloxyisbabobro

Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim ?

Hocam bende ilk baştaki gibi bir kasa ariyorum hangi markanın akvaryumu alinir
  4. sloxyisbabobro

Zotac RTX 5070 Ti Gaming Solid Sff 3x Fan 49.950tl (Havale +%3 İndirim)

Oyun için iyi hocam hayırlı olsun güle güle kullanin
  5. sloxyisbabobro

SSD Oneisi ve Secimi

Hepiniz sağolun hocam 1yada2tb için ortalama kaç k gözden çıkarmak gerekli hesabımı ona göre yapaym
  6. sloxyisbabobro

SSD Oneisi ve Secimi

Oyun için ya işte indirim kovalarken nelere dikkat etmeliyim diye sordum
  7. sloxyisbabobro

SSD Oneisi ve Secimi

1tb yada 2tb bir SSD arıyorum ama FP olarak siz ne önerirsiniz indirimlerden felan kovalarken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim SSD bin birde o ayrıntıları soylermisiniz
  8. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 120x60 Kaliteli Mousepad Önerisi

Rica ederim hayırlı olsun
  9. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 120x60 Kaliteli Mousepad Önerisi

Klassegear modellerine vakilabilir yada xrades fln 1781376775 Klassegear daha iyi olacaktır bence gorusum
  10. sloxyisbabobro

Çözüldü✓ 7800x3d Vs 9800x3d Secimi

Sogulun hocam
  11. sloxyisbabobro

Hocam arada hikayeli oyunlar oynuyorum onunda 1080p oynasam yeter valo cs fortnite gibi oyunlarda 9800x3d bandına cikabilirsem almalimiyim
  12. sloxyisbabobro

Hocam uzun süredir bu forumda ve kendim olarak arastirmala ryaoiyorum İnşallah yakında PC Alican işlemci olarak 7800x3d alicaktim ama bütçemi az biraz arttirabilirsem 9800x3d ye değerli genelde valo cs fortnite oynuyorum birde soğutucu onerirmisiniz
  13. sloxyisbabobro

Hava Akışı Güzel Akvaryum Kasa Onerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-ares-v2-gaming-pc-kasasi-7x120mm-argb-fanli-temperli-cam-atx-mid-tower-oyuncu-kasasi-360mm-sivi-sogutma-siyah-fiyati,1459991027.html Bu tip bir kasa ariyorum gorunus olarak ve hava akışı felan güzel olursa iyi olur fiyat yine bu civarlarda...
  14. sloxyisbabobro

Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

Yok hocam işlemci almayı planliyordum
  15. sloxyisbabobro

Bizdehesapli ve Pttavm Satıcıları

Hocam hepinize teşekkürler yeni virsey alicaktim en ucuz bizdehesapli da vardı ve gerçekten dediğiniz gibi eski sanırım hiç görmedim güvenlikle alacağım teşekkürler
Geri