slpygtkz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Monitörümde DP kablom ilk aldığımda çalışıyor ardından çalışmıyor

Selam Lenovo r25i kullanıyorum. Monitörle gelen kablo neredeyse 1 hafta çalıştıktan sonra çalışmamaya başladı hiçbir şekilde çözemedim fakat kablo bozuk değildi monitör de. Bu sefer farklı bir kablo aldım peague markaydı öneri üzerine almıştım. Fakat aynı sorunla yine karşılaştım. Bu sefer yine...
  2. S

Yardım RYZEN 5 5500 ısınma sorunu

Orjinal olduğuna eminim kodunu doğrulamıştım sanırsam. Macunu doğru uyguladığıma da eminim. Ve neredeyse herkes stok fanın fazlasıyla yeteceğini söylüyor yani bilemiyorum.
  3. S

Yardım RYZEN 5 5500 ısınma sorunu

Selam işlemcim ryzen 5 5500 amd stok fanını kullanıyorum kasam mesh ve içinde 1 egzoz 2 normal fan olmak üzere 3 fan var stok soğutucu kullanıyorum fakat işlemcim neredeyse her oyunda 94 derece. Ekran kartım 3060ti fakat onunla alakalı bir şey olduğunu zannetmiyorum. Termal macunum ise mx-4...
  4. S

R5 5500 sistemde bazı oyunlarda ses normal gelmekte fakat görüntü çok gecikiyor

Şimdi şöyle bir sorunum var. Sistemimde bazı oyunlarda ses normal devam ederken görüntü çok gecikiyor. Şu an bunu yaşadığım üç oyun var. Ama gün geçtikçe artıyor. Mesela ilk gün Dead Cells böyle oldu. Sonra Brawlhalla sonra da GTA 5. Ne yapacağımı bilmiyorum. Araştırdım. Böyle bir hatayı yaşayan...
Geri