Slyenda isimli üyenin son içerikleri

1. S

Mouse hangisini almalıyım

tamamdır hocam gidersem deneyeceğim sağolun
  2. S

tercihimi razerdan yana kullanacağım gibi
  3. S

tamam hocam vatanda var cobra essential felan bi elime uyarmı diyede bakmak lazım
  4. S

max 1k hocam hocam sonoyuncu gibi oyunlar oynuyorum ayar felan işleri var diye istiyordum 1720458355 vatanda var hocam deneyip bakabilirim 1720458410 bakacağım hocam 1720458419 tamamdır hocam
  5. S

Arkadaşlar elimde üç seçenek var ; Razer DeathAdder Essential G300S (sorunları var diyolar bilmiyorum) Razer Cobra SteelSeries Rival 3 , Prime gibi mouselerde gördüm ama bunları beğendim sizce hangisi en mantıklısı?
  6. S

hala 3060 alınır mı?

hocam bende kasa aldım 1 hafta önce 3060 i3 12100f vatandan kasayı rami değiştirdim tabikide alınır
  7. S

çok sessiz klavye önerisi

arkadaşlar başlıktaki gibi benim aklımda razer ornata v3 , x logitech g213 corsair k55 pro xt sizce hangisi veya sizin öneriniz varmı?
  8. S

3000 TL’ye Monitör Önerisi Yapar Mısınız?

tamamdır hocam sağolun
  9. S

tamamdır hocam
  10. S

asus ips değilmi
  11. S

tmmdır hocam renk canlılıgı olarak felan hanisi daha iyidir video felan çekerim belki valo cs mc gibi oyunlar
  12. S

yok hocam onu demiyorum amcamın kendi mönitorünü yollicaktı yollamazsa bakarım ya VP249QGR yada G3
  13. S

hocam arada kaldım amcam moniyor yollicakto yollarsa kullanırım yollamazsa bakacaz artık
  14. S

tamam hepsi buradada oluyor dimi
  15. S

hocam birde şey ghosting olunca iade yapıyorlarmı? yoksa ölü piksel veya ışık sızması oluncamı
Geri