Slyexty isimli üyenin son içerikleri

1. Slyexty

Yeni aldığım Flash belleğin içerisine dosyalar siliniyor ve kısayol oluşturuyor

Evet kaspersky virus bilmemne tool kvrt diye kısaltıyordu
  2. Slyexty

Chatgptnin yaptırdığından biraz farklı hemen deniyorum bilgilendireceğim 1765965823 Şuan flasha dosya oluşturabiliyorum çok teşekkür ederim
  3. Slyexty

Tam tarama seçeneğini seçtim kasperskyda 35dk civarı sürdü
  4. Slyexty

Şuan virüs tarama ile ilgili kısmı kaspersky ile yaptım ve diskpart ile ilgili kısımlarıda yaptım (chatgptnin verdiği komutları yazarak yaptım) disk biçimlendirme geldi biçimlendirmeyi yaptım ama hala aynısı devam ediyor
  5. Slyexty

Bunu chatgpt yaptırdı sonrasında düzelmedi ürünün hatalı üretildiğini söyledi chatgpt ama emşn olamadım buraya sormak istedim. Ürünü perşembe günü satın almışlar paketi şuan mevcut değil fişi var ama paket olmadan iade yada değişim yapılır mı bilemedim
  6. Slyexty

Pcde görünürde bir sorun yok ama flasha atmam gereken evraklar var bir türlü yapamıyorum bunu çözemez miyiz 1765964163 Farklı bilgisayar yok maalesef internet kafe vb biyere götürsem yapabilirler mi acaba
  7. Slyexty

Deffenderda bişey çıkmıyor virüs programında da çokmadı flashta sorun sadece sanırım başka flashlarda sorun yok bunda böyle oluyor 1765963549 Denedim ama pek işe yaramadı virüs programlarını pcde aktif çalıştıramıyorum muhasebe programları çalışmıyor düzgün şekilde
  8. Slyexty

Merhaba, A101den sandiskin 64gb flash belleğini aldım ofiste kullanılması için ama flash belleğin içerisine dosya atamıyoruz Trojan:BAT/KillWin!AMTB uyarısı geliyor defenderdan ChatGPT yardımıyla formatlayıp biçimlendirme tarzı işlemler yaptım ancak bir etkisi olmadı. Ne yapabilirim?
  9. Slyexty

Ram frekansı yükseltme ve siyah ekran

Bios pilini söküp takmayı denedim düzeldi şuan
  10. Slyexty

Göremedim işaretleyebilir misiniz
  11. Slyexty

1763151659 1763151689 Ek olarak gönderdim fotoğraf
  12. Slyexty

Tamamdır kasayı açayım bi dk
  13. Slyexty

Bilgisayarı normal kapatamıyorum 1763151134 Teknik bilgim pek yok yanlış bir şey yapmak istemem 1763151152 Buna bakayım internetten sağolun
  14. Slyexty

Psudan gücü kestim öyle kapandı pc geri açıp denedim bios gelmiyor yinede 1763151030 Biosu nasıl sıfırlayabilirim
  15. Slyexty

Hocam ekran yok biosa bile gelemiyorum ne yapıcam 1763150946 bilgisayar kapanmıyor bile hiçbiriey yapamıyoeum bios ekranı gelse eski haline çeviririm direkt 1763150972 Xmp yaptım ben sanırım ya nasıl düzelticem
Geri