Slygear isimli üyenin son içerikleri

1. Slygear

Kutusuz işlemcinin garantisi var mıdır?

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Aynı işlemciyi İnceHesap'ta 300 TL farkla buldum, 24 ay garantisi olduğu yazıyor. Muhtemelen oradan alacağım.
  2. Slygear

Tamamdır, işlemcinin açıklamasında garantiyle ilgili bir şey yazmıyor. Satıcıya soru sordum, yanıt verirse ona göre karar vereceğim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  3. Slygear

PSU'yu İtopya'dan, işlemciyi Amazon'da DFS Bilgisayar isimli bir satıcıdan.
  4. Slygear

Merhaba, yakında kutusuz işlemci ve psu satın almayı düşünüyorum. Kutusuz ürünlerin garantisi var mıdır?
  5. Slygear

Monitör tavsiye eder misiniz?

İhtiyacım olan özelliklere sahip çok güzel görünen bir monitör göndermişsiniz, ben de parlaklığı düşük kullandığım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Bilgisayar konusunda birçok parça da MSI tercih ettiğim için monitör konusunda da MSI tercih edebilirim. Öneriniz için çok teşekkürler, şimdilik...
  6. Slygear

Monitör tavsiye eder misiniz?

Merhaba, iyi akşamlar. Maksimum 20k fiyat ile minimum 2k, mümkünse 4k çözünürlük ve minimum 144hz bir monitör önerebilir misiniz? Curved olmaması gerekiyor ve en fazla 32 inch olmalı, tercihen Fast IPS.
  7. Slygear

Space Fishing - Uzay Balıkçılığı Simülasyon Oyunumuz

Reklam değil, tanıtım ve istek listesi için destek ricası. Eğer kurallara aykırı bir durum söz konusu ise zaten konuyu kaldırırlar ve gerekli ceza verilir 1723312865 Kendisi yayıncılığı bırakıp balık ticaretine başlamış olabilir, biz de emin olamıyoruz.
  8. Slygear

Space Fishing - Uzay Balıkçılığı Simülasyon Oyunumuz

Merhabalar, Sizleri uzayın derinliklerinde geçen sıradışı bir balıkçılık macerasına davet ediyoruz! 🚀 Space Fishing isimli oyunumuza göz atmanız için Epic Games'teki sayfamız artık yayında! Bu oyunda kendi uzay geminizle yol alacak, birbirinden farklı ve egzotik balık türlerini avlayacaksınız...
  9. Slygear

Space Fishing için tester aranıyor.

Space Fishing için Tester Aranıyor! Merhaba, Space Fishing'in gelişimine katkıda bulunacak, tutkulu ve detaylara dikkat eden testerlar arıyoruz. Kozmosu keşfederken robotik Nebulitleri yakalayacak ve oyunumuzun geleceğini şekillendirecek geri bildirimler sağlayacak gönüllüler arıyoruz. 🎮...
  10. Slygear

R9 7950X3D, RX 7900 XTX & RTX 4080 SUPER sistem nasıldır?

Muhtemelen öyle, internette de biraz araştırdım ve karşıma bir şeyler çıktı fakat hala nasıl yapıldığını anlamış değilim
  11. Slygear

Gayet mantıklı fakat daha fazla uğraştırır, iki sisteme de her şeyin ayrı ayrı kurulması gerekir ve bu da beni epey uğraştırır ve fiyat neredeyse 2 katına çıkar
  12. Slygear

Zaten 2 kart takacağım, o yüzden kart seçimini bu şekilde yaptım
  13. Slygear

Nvidia ve AMD'nin oyun geliştiricileri için yapmış olduğu ayrı özellikler var ve iki tarafın da birbirinden iyi yönleri var. Bu sebeple 2 kart takmayı tercih ediyorum
  14. Slygear

Merhaba, esenlikler. Yakın zamanda aşağıdaki özelliklere sahip bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bir sorum var. Öncelikle bilgisayar açıkken veya kapalıyken 2 kart arasında geçiş yapmak mümkün mü? Eğer mümkün ise bunu nasıl yapabilirim. Ayrıca, maksimum 200k fiyat olacak şekilde aşağıdaki...
  15. Slygear

Discord yazının solundan uzun çizgi koymak

Aşağıdaki gibi boşluk bırakarak yazmalısınız. Önce > işareti ardından yazacağınız yazı.
Geri