yardımcı olurmusunuz ? 32 inç yatak odası için smart tv arıyorum. Bütçe 7500 e kadar. Baktığım Next YE-43020GG4 ürünü var birde bunun 32 inçliği var. Vestellerde çok şikayet var. Sizin tavsiyeleriniz varmi?
Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz ? 32 inç yatak odası için smart tv arıyorum. Bütçe 7500 e kadar. Baktığım Next YE-43020GG4 ürünü var birde bunun 32 inçliği var. Vestellerde çok şikayet var. Sizin tavsiyeleriniz varmi?
Lutfen Yardim Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
Merhaba arkadaşlar dün bir hy300 modeli imiş sanırım projeksiyon aldım fakat açtığımda sürekli güncelleme ekranına gidiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynısı oldu bir uygulamayı açmaya çalışırken direk güncellemeye geçiyor ve kapatmaya bastığımda kapanıp kendi...
Merhaba arkadaşlar dün bir hy300 modeli imiş sanırım projeksiyon aldım fakat açtığımda sürekli güncelleme ekranına gidiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynısı oldu bir uygulamayı açmaya çalışırken direk güncellemeye geçiyor ve kapatmaya bastığımda kapanıp kendi...