Slymn41 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Smart tv önerisi 32 inç

yardımcı olurmusunuz ? 32 inç yatak odası için smart tv arıyorum. Bütçe 7500 e kadar. Baktığım Next YE-43020GG4 ürünü var birde bunun 32 inçliği var. Vestellerde çok şikayet var. Sizin tavsiyeleriniz varmi?
  2. S

32 inç smart tv tavsiye lütfen.

Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz ? 32 inç yatak odası için smart tv arıyorum. Bütçe 7500 e kadar. Baktığım Next YE-43020GG4 ürünü var birde bunun 32 inçliği var. Vestellerde çok şikayet var. Sizin tavsiyeleriniz varmi?
  3. S

32 inç Tv Tavsiyeleri

32 inç smart tv önerisi olan var mı
  4. S

32 inç Tv Önerileri Var mı

32 inç smart tv arıyorum yatak odası için yardımcı olurmusunuz kullanan tavsiye verebilecek olan varmi
  5. S

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Lutfen Yardim Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
  6. S

🚩🚩Yardim Yardim Lütfennn Hy300 Projeksiyon

Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
  7. S

🚩Hy300 projeksiyon Yardım Lütfen 🚩

Arkadaşlar technomen adlı saticidan hy300 projeksiyon aldım. Calistirdigimda sürekli güncellemeye geçiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor bir uygulamaya tıklıyorum yine aynısı oluyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynı oldu yardımcı olurmusunuz lutfen
  8. S

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Merhaba arkadaşlar dün bir hy300 modeli imiş sanırım projeksiyon aldım fakat açtığımda sürekli güncelleme ekranına gidiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynısı oldu bir uygulamayı açmaya çalışırken direk güncellemeye geçiyor ve kapatmaya bastığımda kapanıp kendi...
  9. S

Hy300 projeksiyon technomen

Merhaba arkadaşlar dün bir hy300 modeli imiş sanırım projeksiyon aldım fakat açtığımda sürekli güncelleme ekranına gidiyor ama dönüp duruyor guncellemiyor fabrika ayarlarına döndüm yine aynısı oldu bir uygulamayı açmaya çalışırken direk güncellemeye geçiyor ve kapatmaya bastığımda kapanıp kendi...
Geri