Zamanında buna benzer bi marka mouse almıştım iyi olmuyorlar CPI hızı falan düşük oluyor o yüzden ucuzlar zaten oyun için değil ufak tefek işler için uygun oluyorlar ki zaten ilanda 0 DPI yazıyor oda bi ilginç
Bir telefoncu olarak bütçene göre tercih ettiğin cihazlar arasından en uygunu Samsung A15 hem parça kalitesi hemde parça erişilebilirliği daha kolay diğer M15 çok kalitesiz malzeme kullanır ekonomik sınıfın altı diyebilirim. Realmeler güzel fakat başına gelebilecek olası bir arızasında parça...
Benzer bir sorunu yaşadım. Amazon müşteri hizmetlerine ulaş yurt dışı gönderim olduğu için geri dönüş yapmaların biraz sürüyor ama yardımcı oluyorlar kolay gelsin firması biraz rahat çalışan bir firma o yüzden kargolar sıkıntılı olabiliyor. ama müşteri hizmetlerindeki kadının bana söylediğine...
Redmi 12( tamam) Redmi Note (12 Tamam) Redmi Note 12 Pro oda tamam da Turbo neymiş ilk defa duydum. Muhtemelen TR için üretilen cihazlardan değil yurtdışı çıkabilir.
Boştayken ideal sıcaklıktır özellikle bu havalarda
Örneğin ben rust new world gibi oyunlar oynayan birisiyim ve sıcaklığın 90 lara kadar çıktığını gördüm. Kasadan çıkan fan sesinden rahatsız oldum bir süre sonra ve çözümü bunu almakta buldum. çok iyi değil ama fiyat performans sayılabilir.
Aynı işlemcide kullandığım soğutucu. Bu sıcak havalarda işlemcimi gayet rahatlattı. Stok fan kesinlikle yeterli değil. Özellikle optimizasyonu kırık olan oyunlarda
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-white-4pin-pwm-120mm-fiyati,1998638414.html
Genelde otomatik olarak ayarlanır sen elle ayarladığında kopmalar olacaktır. en sağlıklı internet hızında otomatik sabitler. Servis sağlayıcın ile görüş eğer herhangi bir sorun gözükmüyorsa kablondan kaynaklı olabilir
Vanguard mavi ekranlarla bilgisayarımın çökmesine sebep olduktan sonra bir daha yüklememe kararı aldım. Formatlamam gerekti. Sorunu Riot desteğe bildirdim bir kaç çözüm yolu denettirdiler fakat olumsuz olunca güncelleme bekleyin dediler. SS almak vs bunlar kafayı takacak konular değil sonuç...