Nedense etrafta lenovo laptoplara duyulan bir güven var. Etraftan şu tarz şeyler duyuyorum :
"abi bak bu lenovo, bunu al"
"lenovo olması bir avantaj, bu alınır"
"git bir lenovo al geç abi"
Bunun sebebini merak ettim
Sepete atın, yüzde 11 düşüyor.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-watch-4-akilli-saat-classic-black-46mm-sm-r890nzkatur-p-HBCV00000LG8NL
indirim bitmesine epey az kaldı. Almayı düşünenler beklemesin.
fakat yine de mükemmel, sorunsuz demek çok doğru olmayabilir :
-
-
fakat herkes fiyatına göre alınabilir olduğunu belirtiyor. Redditteki eleman bile iade etmemiş, fiyatına değdiğini düşündüğü için
Arkadaşlar bu model sorunlu modelin yenilenmiş hali. Eski model bu : VX2758-2kp-mhd. Bu yeni model : VX2705-2KP-MHD
Not : eski modelin yenilenmiş hali olduğu bilgisini amazondaki 2 yorumda gördüm.
Yukarda arkadaşların attığı video daeski modelin videosu. Amazon yorumlarına bakarsanız yeni...
ben laptopa bağlamak için almak istiyorum. ryzen 5 4600h + 1650ti laptop um. Daha önce bu özellliklerde pc ye bağlamıştım. Gayet güzel olmuştu. Ama fps imi düşürür muhtemelen
geç değil tabii ki. 21 yaş genel olarak üni 2.sınıfa denk geliyor. zaten 1.sınıfta çok bir şey öğrenmiyorsun ortak dersler alınıyor. Yani aslında bilgisayar mühendisliği okuyacaklarla aynı anda başlamış oluyorsun. O yüzden geç değil